Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Halmos Monika
Halmos Monika fitoterapeuta, virág- és borsommelier, író

A konyhában és a kertben érzem jól magam: gyógyító füvek, ragyogó zöldségek, jóízű gyümölcsök és szép virágok társaságában. Sütök-főzök a nekem kedveseknek és népes családom gyönyörűségére, természetes virágdekorációkat komponálok. 1991 óta publikálok magazinokban, írok ételről, italról, utazásokról, világunk apró csodáiról. Cikkeimet, megjelent könyveimet saját fotóimmal illusztrálom. Szeretem járni az ország zegzugait, gyűjteni élményeket, recepteket, ízeket, illatokat, kapcsolatokat. Tapasztalataimat, tudásomat élményszerű oktatás keretében osztom meg másokkal, növénysétákon, kóstolókon, közös örömfőzésen.

Segítünk eligazodni a szósz-univerzum útvesztőjében!

A Zsámbéki-medence nem tartozik a hazai top úti célok közé, pedig izgalmas titkokat rejt!

Hosszú évek tapasztalatait szedtem csokorba, hogy biztosan jól sikerüljön a nyári piknik.

„Reméljük, hogy a háziasszonyi babérkoszorú legszebb levelei ebből a könyvből kerülnek ki.”

Neve már életében egyet jelentett a tékozló ínyencséggel, és az ő neve alatt maradt fenn az ókori világ egyetlen, ma is ismert szakácskönyve.

Az ország egyik legrégebben működő kertbarát körének vezetőjével beszélgettünk.

Minden kertbarát álma ez a csodálatos fa!

Nyersen, süteményekbe, lekvárnak, aszalva, de még szörpnek is kiváló!

Ma éjszaka bármilyen varázslat megtörténhet!

Kelet-Ázsiából, Thaiföldről származik: ott előszeretettel használják dekorációnak, koktélokhoz, rizshez.

Képes utazás varázslatos kisvárosokba, mesebeli falvacskákba.

A vadon ízei egy isteni fogásban!

Ugrás az oldal tetejére
Menü