Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz
Gasztronómia

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon
Gasztronómia

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből
Gasztronómia

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre
Gasztronómia

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből
Gasztronómia

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyerteseink
Gasztronómia

Nyerteseink

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos
Gasztronómia

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?
Gasztronómia

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény
Gasztronómia

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból
Gasztronómia

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?
Gasztronómia

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!
Gasztronómia

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra
Gasztronómia

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?
Gasztronómia

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna
Gasztronómia

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna

Így választanak görögdinnyét a profik
Gasztronómia

Így választanak görögdinnyét a profik

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve
Gasztronómia

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei
Gasztronómia

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek
Gasztronómia

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig
Gasztronómia

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!
Gasztronómia

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében
Gasztronómia

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?
Gasztronómia

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?

Limonádéút a múltba – mindent a citromról
Gasztronómia

Limonádéút a múltba – mindent a citromról

Így őrizd meg télire a június ízeit!
Gasztronómia

Így őrizd meg télire a június ízeit!

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Rántott ponty

Rántott ponty

Borbás Marcsi receptje

Kürtőskalács

Kürtőskalács

Borbás Marcsi receptje

Fehércsokis cukormentes torta

Fehércsokis cukormentes torta

Rumi Anita receptje

Főtt sertéscomb

Főtt sertéscomb

Borbás Marcsi receptje

Céklás bableves

Céklás bableves

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü