Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!
Gasztronómia

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra
Gasztronómia

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?
Gasztronómia

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna
Gasztronómia

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna

Így választanak görögdinnyét a profik
Gasztronómia

Így választanak görögdinnyét a profik

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve
Gasztronómia

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei
Gasztronómia

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek
Gasztronómia

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig
Gasztronómia

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!
Gasztronómia

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében
Gasztronómia

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?
Gasztronómia

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?

Limonádéút a múltba – mindent a citromról
Gasztronómia

Limonádéút a múltba – mindent a citromról

Így őrizd meg télire a június ízeit!
Gasztronómia

Így őrizd meg télire a június ízeit!

Francia finomságok dióhéjban – nem csak ínyenceknek
Gasztronómia

Francia finomságok dióhéjban – nem csak ínyenceknek

Így készítsd el az édesburgonyát, hogy valóban megédesítse életed!
Gasztronómia

Így készítsd el az édesburgonyát, hogy valóban megédesítse életed!

Receptek

Levesek

Főzelékek

Húsok

Édes sütemények

Hirdetés
8 mód, ahogyan elteheted télre a sóskát – te melyikre szavazol?
Gasztronómia

8 mód, ahogyan elteheted télre a sóskát – te melyikre szavazol?

A rózsa nem csak a kert éke: ott a helye a konyhában is
Gasztronómia

A rózsa nem csak a kert éke: ott a helye a konyhában is

Grillezve még finomabb, de vajon tudod-e, mitől lesz tökéletes a grillsajt? – Kvízezz, és derítsd ki!
Gasztronómia

Grillezve még finomabb, de vajon tudod-e, mitől lesz tökéletes a grillsajt? – Kvízezz, és derítsd ki!

Gasztronómiánk krónikája – a magyar konyha a múlt és a jövő tányérján
Gasztronómia

Gasztronómiánk krónikája – a magyar konyha a múlt és a jövő tányérján

Téged milyen balatoni íz-emlékek csalogatnak vissza a magyar tenger partjára?
Gasztronómia

Téged milyen balatoni íz-emlékek csalogatnak vissza a magyar tenger partjára?

Ez a legnépszerűbb sajt Magyarországon, de vajon ismerjük-e eléggé? – Kvízezz!
Gasztronómia

Ez a legnépszerűbb sajt Magyarországon, de vajon ismerjük-e eléggé? – Kvízezz!

Korongként érkezik, mégsem úgy esszük (x)
Gasztronómia

Korongként érkezik, mégsem úgy esszük (x)

Hamuban sült pogácsa és Hófehérke titkos főztje – a gyermeki fantáziát tápláló mesei étkek
Gasztronómia

Hamuban sült pogácsa és Hófehérke titkos főztje – a gyermeki fantáziát tápláló mesei étkek

Húsos hazai hősköltemény: a hortobágyi palacsinta története
Gasztronómia

Húsos hazai hősköltemény: a hortobágyi palacsinta története

Rózsapírral hódít, könnyedséggel csábít – mi az? A titokzatos rozé
Gasztronómia

Rózsapírral hódít, könnyedséggel csábít – mi az? A titokzatos rozé

Kapucnyika
Gasztronómia

Kapucnyika

Élvezetes vendéglátás: háziasszonyok kincsesbányája jeles alkalmakhoz
Gasztronómia

Élvezetes vendéglátás: háziasszonyok kincsesbányája jeles alkalmakhoz

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Marhaszegy egyben sütve

Marhaszegy egyben sütve

Borbás Marcsi receptje

Málnás, joghurtos  fagyasztott rúd

Málnás, joghurtos fagyasztott rúd

Borbás Marcsi receptje

Szendvicsuborka

Szendvicsuborka

Borbás Marcsi receptje

Málnás-kefíres sütemény

Málnás-kefíres sütemény

Borbás Marcsi receptje

Túrógombóc

Túrógombóc

Horváthné Tamaskó Ildikó receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü