Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!
Gasztronómia

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!
Gasztronómia

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?
Gasztronómia

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?
Gasztronómia

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra
Gasztronómia

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?
Gasztronómia

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig
Gasztronómia

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel
Gasztronómia

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)
Gasztronómia

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)

A Föld ajándéka: a fokhagyma
Gasztronómia

A Föld ajándéka: a fokhagyma

Milyen bort kíván a desszert?
Gasztronómia

Milyen bort kíván a desszert?

Variációk pesztóra
Gasztronómia

Variációk pesztóra

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig
Gasztronómia

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz
Gasztronómia

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon
Gasztronómia

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből
Gasztronómia

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre
Gasztronómia

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből
Gasztronómia

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyerteseink
Gasztronómia

Nyerteseink

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos
Gasztronómia

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?
Gasztronómia

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény
Gasztronómia

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból
Gasztronómia

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?
Gasztronómia

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!
Gasztronómia

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Lebbencsleves

Lebbencsleves

Borbás Marcsi receptje

Rákóczi túrós lepény

Rákóczi túrós lepény

Borbás Marcsi receptje

Túrós pite

Túrós pite

Borbás Marcsi receptje

Vegetáriánus chilis bab

Vegetáriánus chilis bab

Borbás Marcsi receptje

Három aszalt gyümölcsös recept

Három aszalt gyümölcsös recept

Az aszalványokkal sokáig remekül gazdálkodhatunk a konyhában.

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü