Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Gáspár Kinga

1000 út vezet Amerika tájaira, de csak egy úton juthatunk el e különleges kontinens szívéig.

Az a régi piros, pöttyös csupor, amiből még ma is olyan jólesik a tejeskávé, kiflivel, a piros zománcos lábos, amiben a nagymama a paprikás krumplit készítette, a kacsasütő és a füles tepsik, amelyekben annyi íz kelt életre – mindannyiunk konyhájában és emlékeiben van valami a Bonyhádi Zománcgyárban készült klasszikusok közül. Magyarország egyetlen ma is működő zománcgyárában még mindig részben kézzel készülnek kedvenc edényeink. Lássunk, hogyan!

Mutatjuk, mit kell tudni a lombtrágyázásról.

Mutatjuk, milyen fajtákat érdemes ültetni.

2016-tól Csömör képviseli Magyarországot a háromévente megrendezett Pietra Ligure In Fiore nemzetközi virágszőnyeg fesztiválon.

A grillezés nemcsak főzési technika, hanem közösségi élmény is. A magyar alapanyagok gazdag ízkínálata végtelen lehetőségeket nyújt a kreatív és ízletes grillételek elkészítéséhez. Az alapvető szabályok betartásával és a gyakorlással bárki elsajátíthatja ezt a művészetet.

A francia barokk- és az angol tájképi kertművészet a magyar kastélykertek kialakulásában is meghatározó szerepet játszott.

Egy ideje már az egy.hu-n is olvashatjátok cikkeit, ebben a beszélgetésben pedig önmagáról is elárul néhány érdekességet.

Teszteld tudásodat, és derítsd ki, mennyire vagy szakértője a sajtok grillezésének!

Ismerjétek meg ti is Magyarország nemzetközileg is elismert öko-influenszerét, hiszen írásaival napról-napra találkozhattok az egy.hu hasábjain!

Ez a szín képes megváltoztatni egy tér hangulatát, energiáját, sőt még az ott élők érzelmi állapotát is befolyásolja.

Évtizedek óta nyilvánvaló, hogy Magyarországon nem lehet virágkonyháról beszélni anélkül, hogy ne az ő nevét említenénk először. Aki ismeri, pontosan tudja, hogy egész életét a virágok bűvöletében éli, s ha valaki, akkor ő az, aki pontos válaszokkal szolgálhat egy-egy virágzó szépség kulináris értékeivel kapcsolatos kérdéseinkre. Halmos Monika szinte a kezdetek óta az egy.hu magazin szerzője. Cikkeivel, receptjeivel és ötleteivel – elköszönéskor virágos üdvözleteivel – sokunk hétköznapjaiba hoz friss színeket. Az egy.hu megújulása kapcsán most saját életéről kérdeztük.

Ugrás az oldal tetejére
Menü