Áramszünet esetére: praktikus ötletek, ha nincs áram az otthonodban

Az áramszünet nem ismeretlen számunkra: időnként előfordulnak néhány órás karbantartások. De mi a helyzet a tartós kimaradásokkal? Sosem árt felkészülni, és ismerni egy-két olyan túlélési stratégiát, ami akár a hétköznapokban, akár például egy erdei túra alkalmából kihúzhat bennünket a pácból.

Felismered, melyik Petőfi-versből idéztünk? Kvízezz!
Petőfi Sándor verseinek egyes sorai, de akár teljes költemények a mai napig felvillannak az emlékezetünkben vagy azért, mert megtanultuk az iskolában, vagy mert olyan sokszor hallottuk az ünnepségeken. Te vajon mennyire emlékszel a versekre? Teszteld magad a kvízünk segítségével!
Sikeres magyarok: szétnéztünk a 2022-es magyar sikerek között
Minden évnek úgy vágunk neki, hogy reméljük, még szebb, még jobb, és még sikeresebb lesz, mint az előző. És vannak az életnek olyan területei, amelyeken ez a bizonyos siker látványosabb, mint más esetben. Ilyen például a sport, a tudomány vagy éppen a gasztronómia – az ilyen téren tevékenykedők bizony akarva-akaratlanul is a szemünk láttára örülhetnek. Nem volt ez másképp 2022-ben sem. Hangos magyar sikerekből gyűjtöttünk egy csokorra valót.
A két ünnep közötti hatékony semmittevés művészete

A semmittevés nem egyszerű, mert könnyen unalomba fulladhat, így viszont már nem jelent valódi pihenést, még akkor sem, ha nem fordul át aktivitásba. Pedig éppen az lenne a lényege, hogy közben kipihenjük magunkat és feltöltődjünk. A két ünnep közötti időszakkal sokan nem tudnak mit kezdeni. Megpróbálunk segíteni, hogy ne vesszenek kárba az év utolsó napjai.

Jótanácsok arra az esetre, ha túlettük magunkat
Bárkivel előfordulhat, hogy olyan jólesik neki az étel, hogy valamivel többet eszik a kelleténél. Pláne karácsony környékén...  Összegyűjtöttünk néhány ötletet arról, mit lehet ilyenkor tenni, hogy jobban érezzük magunkat.

Már követem az oldalt

X