Stílus

TOP 5 téli trend, amibe te is bele fogsz szeretni

Íme a szezon legvagányabb trendjei.

A téli trendek minden évben nyújtanak meglepetéseket, hisz vannak örök darabok, de tovatűnő minták és színek is.

Én azok közé az emberek közé tartozom, akik nem csak egy szezonra vesznek valamit, hanem gondosan megválogatják, mi is kerül a gardróbjukba. Egyszóval a tudatos vásárlók közé, ami sokszor azzal jár, hogy nem 600 Ft-ért veszek egy felsőt, hanem több ezer forintért, de azt minőségi, tartós anyagból, így nem kell néhány havonta újat beszerezni belőle. Hiszem, hogy egy ruhadarabot akár évekig is lehet használni különbözőféleképpen kombinálva.

OVERSIZE KABÁTOK

A teddy kabátok, az oversize hatalmas, meleg darabok már nem csak a téli kirándulásokkor kerülnek elő a szekrényből, hanem a fast-fashion és a designer üzletek kínálatában is igen erősen jelen vannak.

Érdemes olyan darabot választani, ami nem csak meleg, de egyben vízálló is. Amennyiben olyan kabátba szeretünk bele, mely át tud ázni, mindenképpen impregnáljuk az első használat előtt.

Teddy kabátok:

 
Emmer Szabina

Pufi kabát:

 
Mackage
 
PULÓVER & SZOKNYA
 
A pulcsik nem csak nadrággal tudnak jól kinézni, hanem menő szetteket lehet velük összeállítani szoknyákkal, rövidnadrágokkal. Lehet ez oversize, vagy garbó, a lényeg, hogy jól érezd benne magad, mert az idei trend a kényelmes / cozy élményt helyezi előtérbe.
 
 
KIEGÉSZÍTŐK

Nem csak az ünnepi szezonban, de a mindennapi viselet részeként is egyre jobban teret nyernek a metálos kiegészítők. Gondolok itt a csillogó, aranyló, ezüstös, bronzos csizmákra, a gyönyörű táskákra és a metálos szállal átszőtt ruhadarabokra. A flitterekről és nyomatokról már nem is beszélve.

 
Emmer Szabina

HAJBAVALÓK

Gyerekkorom divatja volt a vastag hajpánt, és ez idén különböző színekben, formákban tért vissza a köztudatba, sőt, a fashion weeken is megjelent a véleményvezérek között. Amennyiben közel állnak hozzád a hajas mütyürök, mindenképp szerezz be egyet.

Ez lehet akár egy cuki masni:

Vagy hajpánt, hajcsat is:

 
asos.com
 
BAKANCSOK

Idén nem a tűsarkú csizmák, hanem a chunky-k, vagyis a masszív bakancsok a legfelkapottabb darabok. Ez azért is jó, mert egyrészt jeges utakon biztonságosan lehet benne közlekedni, másrészt nagyon vagány outfitet lehet velük kreálni.

 
www.drmartens.com
 

Ajánljuk még:

Zsebében ott lapul a fél világ: kis köténytörténelem, hogy ne szégyelld hordani

Egy asszonynak azért van nagy köténye, hogy elrejthesse benne a bánatát, mondták eleink. Nem így van ez, sőt tévútra visz egy másik mondás is, mert nem azért viselik e darabot, mert ha a világ rigó lenne, akkor beleférne. Én ezeknél sokkal kevésbé prózai okokból bújok köténybe majd’ minden nap – és neked is javaslom!

 

Már követem az oldalt

X