Adidas – a stílus és a mozgás összhangja

Stílus

Adidas – a stílus és a mozgás összhangja

Sportcipő és stílusos megjelenés: manapság jóbarátok. Valaha el sem tudtuk képzelni, hogy szoknyához vagy blézerhez sportcipőt párosítsunk, ma viszont a sikkes öltözködés része ez is. A nőies kabátokhoz trendi a sportcipő, vagány, laza összeállítások születhetnek vele. Viszont a megfelelő összhang megteremtése a részletekben rejlik.

Egyre nagyobb divatja van annak, hogy sportcipőket viseljünk – szinte minden alkalomra. Trendi már nyári tüllszoknyával éppen úgy, mint a földig érő téli szövetkabáttal. Hódít monokróm szettek megkoronázásaként, és persze gyakran látni azt is, hogy a monokróm szetthez éppen egy eltérő színű cipőt választ a viselő, eképpen is megmutatva: egy szép sportcipő nemcsak kényelmes, de csinos is!

Az edzőcipők kiválasztásakor érdemes meggondolni, mi milyen ruhákat húzunk a leggyakrabban, mi mellé hordanánk az új lábbelit. Ha általában kiöltözünk, akkor az elegánsabb megjelenéshez igazodva érdemesebb letisztultabb stílusú sportcipőt választani, amilyeneket bőséggel találunk például az Adidas cipői között. Ha nagyobb szabadságunk van abban, mit viseljünk – például munkahelyünkön nincsenek illem- vagy szokásbéli megkötések – bátran válogathatunk a színes sneakerekből is, ezek ugyanúgy részei lehetnek a merész és az időtálló, visszafogottabb összállításoknak.

Szoknya esetén inkább testszínű harisnyával hordjuk a sportcipőket, de a sötétebb lábbelikhez választhatunk akár fekete színt is: a lényeg, hogy az árnyalatok összhangban maradjanak.

Ha pedig inspirációra lenne szükséged, miképp is viseld a már meglévő edzőcipődet, van néhány ötletünk:

Téli outfit sportcipővel

Az elegánsabb kabátokhoz is illik mind a sportcipő, mind a sneaker:

A tökéletes, „lazy sunday brunch” összeállítások:

Télen, szűk nadrághoz hordjunk magasabb szárú sportcipőt:

Tökéletesen illik ballonkabátokhoz is, éljen a decens elegancia!

Hosszú kabáthoz is hordhatunk tornacipőt, laza, bő, oversized ruhadarabokkal, kötött pulóverrel, de nem lehetetlen a sportcipőt fekete szövegkabáttal sem párosítani:

Ne ijedj meg az Adidas sportcipők színeitől!

Bátran játszhatunk a színekkel, ha összhangot teremtünk az árnyalatok hangulatát tekintve. Ha bizonytalan vagy, maradj a pasztelszíneknél!

Hol a határ a sportcipők viselésében?

Nagyon vagánynak számítanak olyan extrém párosítások is, mint a tüllszoknya-sportcipő kombó:

Blézerhez sem kötelező már az elegánsabb cipő:

Persze, elegáns nadrág mellé is választhatunk sportcipőt: az összeállítás titka ezúttal is a bő, laza hatás:

Ötvenéves kor felett is találhatunk fiatalos, de visszafogott összeállítást:

Végül pedig a szűk, hosszú szoknya se maradjon ki! Az egyenes vonalakat általában nagy shopping baggel érdemes ellensúlyozni:

Ajánljuk még:

Szoknyakisokos – te tudod, hozzád milyen fazon illik?

Végre itt a nyár, a szoknyák ideje! Ez sok nőnek örömhír, de vannak, akik hallani sem akarnak róla, mert „nekik nem áll jól a szoknya”. Pedig ez nem így van, ugyanis minden testalkathoz van legalább egy szoknyatípus, ami remekül áll, kiemeli azokat a részeket, amelyekre igazán büszkék lehetünk, és elrejti az előnytelenebbeket. Most a szoknya témát járjuk alaposan körbe, hogy mindenki, legyen magas vagy alacsony, vékony vagy vastag combú, alma vagy körte alakú, megtalálhassa a hozzá leginkább illő fazont.