Stílus

A pink kislányos? Nem, ha így hordod

Most, hogy láthatja is valaki, mi van rajtad, érdemes beszerezned az idei divat egyik legnagyobb trendszínéből, a pinkből valamilyen holmit! 

A melegebb idő beköszöntével előkerülnek a vidámabb árnyalatok, s elrakjuk a téli színeket. Az év színe –  a klasszikus kék – mellett nagy trend lesz idén a pink és annak különböző árnyalatai kombinálva akár lilával, narancssárgával, és pirossal.

PLISZÍROZOTT SZOKNYA

Évek óra nagy divatnak örvend ez a típusú ruhadarab, ám vigyázni kell vele, mert nem mindegy az anyaga, és a hossza. Minden embernek más-más hossz áll jól. Tavasszal, nyáron érdemes könnyed, lágy anyagból készültet választani, lehetőleg olyat, ami nem pamutból van. Javaslom, hogy olyat keress, aminek legalább 45 százaléka úgynevezett hőrögzített anyag, ugyanis ez nem fogja elveszíteni az esését pár mosás után. Amennyiben gyűrődik, egy kézi gőzölőt érdemes beszerezni otthonra, mert nem szabad sima vasalóval vasalni! Nálam vasalást megelőzendő bevált, hogy lógatva szárítom őket.

 
Fotó: Emmer Szabina 

MAXIRUHA

A maxiruhák évek óta slágerdarabnak számítanak tavasszal és nyáron. Érdemes egy-egy ikonikus darabot beszerezni, amit aztán akár szandállal, akár magassarkúval viselhetsz.

 
Fotó: Emmer Szabina 

RUHA

Nagyon jól kombinálhatóak az egyszínű rózsaszín ruhák élénk / neon színekkel, kiegészítőtől függően több alkalomra és stílusban!

BLÉZER

Ha nem vagy a rózsaszín nagy kedvelője, egy-egy egyszerű (mondjuk fekete) szettet is feldobhatsz egy élénk rózsaszín blézerrel, mely így az outfit ékévé válhat:

NADRÁG

A szűk fazontól kezdve az elegáns darabokig mindenféle változatban megtalálhatóak a rózsaszín különböző árnyalatai, ha nadrágot vásárolnál. És nem kell megijedni tőle, hogy mivel fogod hordani: a klasszikus fekete-fehéren túl kombinálhatod pirossal, lilával is nyugodtan! 

Ajánljuk még:

Ismered a francia nők legnagyobb szépségtitkait?
Messze földön híresek a francia nők a stílusukról, az alkatukról, a megjelenésükről. Bárhol tűnnek is fel, óhatatlanul magukra vonják a figyelmet. Magabiztosak és csábítók, amiben nemcsak a génjeik játszanak fontos szerepet, de az életmódjuk és életszemléletük is. Utánozni lehet őket, de franciának születni kell.

 

Már követem az oldalt

X