Íme a leggyönyörűbb szettek az ünnepi szezonra

Stílus

Íme a leggyönyörűbb szettek az ünnepi szezonra

Anyagok, színek és fazonok, amik a karácsonyhoz tartozhatnak.

A december nem csak a karácsonyi ajándékok beszerzéséről szól, hanem a céges évzáró rendezvényekről is. A vacsorákról, a partner-bulikról, a céges karácsonyozásokról és az ügyfél-partikról is. Ennek apropóján gondoltam mutatok pár outfit ötletet, amivel biztos, hogy nem tudsz mellélőni, és a számodra tökéletes stílusú szettet is meg tudod közben találni. 

FLITTEREK

A flitterek az ünnepi időszakban kifejezetten keresettek. Legyen az ruha, felső, szoknya, mindenhogy megállják a helyüket. Többféle színben, és mintában is meg lehet már őket találni, szinte minden üzletben.

Mivel a flitteres szettek már önmagukban erőteljesek, így kiegészítőnek mindenképp diszkrétebb darabot javasolnék.

 
Fotó: Emmer Szabina | Daarla | | Nordix stúdió
 
 
Mango Holiday kollekció

ARANYSZÁLAS KÖTÖTT SZETTEK

Meleg, kényelemes pulóverruhák, melyek lehetnek szűkebb, és bővebb fazonúak is.

Visszafogott outfit egy kis pikantériával, így akár a hétköznapokon is megállják a helyüket egy-egy jól megválasztott kiegészítővel. 

 Emmer Szabina | Daarla | | Nordix stúdió

 

FÉNYES SZETTEK

A bársony és a szatén a flitteres szettek után talán a legkeresettebb darabok karácsony előtt. Az anyaguk, és esésük miatt ezek a ruhák ki tudják emelni azokat a részeket, amiket inkább eltakarnánk. Érdemes alá alakformáló fehérneműt felvenni!

 
Bohoo Holiday kollekció

Bármit választasz, a lényeg, hogy jól érezd magad benne, és harmonizáljanak egymással az outfited elemei – szóval a választás legyen választás, és ne próbáld mindegyik divatos irányzatot egy megjelenésbe sűríteni!

Ajánljuk még:

„Ne dobj ki semmit!” – így öltöztek liszteszsákokból az amerikaiak a nagy világválság idején

Minél nagyobb a nehézség, annál erősebb fokozatra kapcsol a kreativitás – többek között ezért tapasztalhatjuk, hogy aki igazán nagy bajban van, kevesebb energiát fordít panaszkodásra. Az 1930-as, 40-es évek Amerikájában lett volna ok a csüggedésre, hiszen a nagy gazdasági világválság mindenkit alapvető méltóságában tépázott meg. Ebben a nehéz helyzetben iparágakat és társadalmat összekovácsoló erővel született meg a lisztes- és gabonás zsákok újrahasznosításának ötlete, ami aztán egész divatirányzattá nőtte ki magát. A férfiaknak köszönhetjük, de a nők vitték sikerre.

 

Már követem az oldalt

X