Így tedd csillogóvá a megjelenésedet szilveszterkor

Szép

Így tedd csillogóvá a megjelenésedet szilveszterkor

Íme néhány tipp, ha szilvesztersítenéd egy-egy szettedet!

Nemcsak flitteres ruhákkal tudsz csillogó szetteket varázsolni, hanem jól megválasztott kiegészítőkkel is. Lehet ez akár egy csillógó öv, egy csinos cipellő, vagy frappáns ékszer is. A lényeg az összhangon van, így akár egy pulóver-ruhát is izgalmassá tehetsz.

HAJPÁNTOK

Egy egyszerűbb szettet is fel lehet velük dobni. Lehet ezüst, arany, fekete. A lényeg, hogy passzoljon az outfited többi részéhez.

 
 Emmer Szabina 

CIPŐK

Egy jól megválasztott strasszos / csillogó szandál, bokacsizma, vagy csizma meghatározó eleme lehet a szilveszteri szettednek. A cipő kiválasztásánál viszont érdemes nem csak a külsőre, hanem a kényelemre is hangsúlyt fektetni, mivel több órán keresztül fogjuk viselni; állni és táncolni benne, tehát fontos, hogy ne nyomjon, ne szorítson és lehetőleg ne ekkor avassuk fel. Ha mégis így tennétek, vigyetek magatokkal sebtapaszt!

 
 Emmer Szabina 

ÉKSZEREK

Megvan a ruha és a cipő, már csak egy csodás ékszerre van szükség ahhoz, hogy tökéletes legyen a party-szett. Itt nem feltétlenük a strasszokkal kirakott darabokra kell gondolni, hanem lehet ez egy statement fülbevaló, vagy nyaklánc is egy egyszerűbb ruhával kiegészítve.

 
Swarovski 

SMINK

Igaz, hogy a megjelenésünk tekintében nagyban számít az, hogy mit is viselünk, de a smink... A smink az, amivel a leginkább tudunk játszani. Lehet visszafogott szemfestés egy élénk rúzzsal, lehet füstös, lehet natúr, de lehet extravagáns. Csak a képzeletünk tud neki határt szabni. Mutatok pár inspirációt:

 
Imaxtree 

Próbáljátok aztán ne csak a készülést, a bulit is élvezni!

Ajánljuk még:

 

Már követem az oldalt

X