Sok vacsora Borbás Marcsival – Neked melyik volt a kedvenced?

Gasztro

Sok vacsora Borbás Marcsival – Neked melyik volt a kedvenced?

Borbás Marcsi sok-sok receptje!

Január elejétől kezdődően Borbás Marcsi minden nap megosztott veletek egy diétás receptet, hogy az esetleges éveleji fogyókúra könnyebben menjen. 26 étel elkészítési módját mutatta meg Marcsi, és kivétel nélkül mindegyiket sokan szerettétek. 

Emlékeztek még az első heti ételekre, 

Tovább olvasok

Persze a folytatás sem volt semmi, itt érkezett ugyanis 

Marcsi kreativitása ennyi recept után sem lankadt, ezután következett csak 

A fináléban született aztán 

 

Vacsorázz Borbás Marcsival!

Neked melyik recept volt a kedvenced?


  • 5.2%
    5.2%

  • 4.5%
    4.5%

  • 1.9%
    1.9%

  • 5.8%
    5.8%

  • 0.3%
    0.3%

  • 6.2%
    6.2%

  • 3.2%
    3.2%

  • 0.6%
    0.6%

  • 0.0%
    0.0%

  • 0.6%
    0.6%

  • 2.9%
    2.9%

  • 3.9%
    3.9%

  • 1.9%
    1.9%

  • 8.8%
    8.8%

  • 3.2%
    3.2%

  • 3.2%
    3.2%

  • 3.9%
    3.9%

  • 0.6%
    0.6%

  • 2.6%
    2.6%

  • 1.9%
    1.9%

  • 1.6%
    1.6%

  • 8.1%
    8.1%

  • 3.9%
    3.9%

  • 6.5%
    6.5%

  • 2.9%
    2.9%

  • 9.1%
    9.1%
Szavazatok száma: 308

Ajánljuk még:

Sárgadinnye zöldfűszerekkel, sárga szirmokkal

Menta, citromfű, bazsalikom, körömvirág, levendula – a nyár izgalmas fűszerei. A közös bennük, hogy a sárgadinnyével különösen finoman ötvözhetjük őket! Ráadásul mind hűsítenek is, úgyhogy a forró napokon az édes sárgadinnyéket hol egyikkel, hol másikkal bolondíthatjuk meg. A sárgadinnyét sosem lehet megunni így! Mutatós, ha a dinnye húsát karalábévájóval vájjuk ki, de ha nincs kedvünk bíbelődni a kis dinnyegolyók formázásával, akkor jöhet a kés, legyenek egyszerűen kockák.