Gasztro

Sok vacsora Borbás Marcsival – Neked melyik volt a kedvenced?

Borbás Marcsi sok-sok receptje!

Január elejétől kezdődően Borbás Marcsi minden nap megosztott veletek egy diétás receptet, hogy az esetleges éveleji fogyókúra könnyebben menjen. 26 étel elkészítési módját mutatta meg Marcsi, és kivétel nélkül mindegyiket sokan szerettétek. 

Emlékeztek még az első heti ételekre, 

Persze a folytatás sem volt semmi, itt érkezett ugyanis 

Marcsi kreativitása ennyi recept után sem lankadt, ezután következett csak 

A fináléban született aztán 

 

Vacsorázz Borbás Marcsival!

Neked melyik recept volt a kedvenced?


  • 5.2%
    5.2%

  • 4.5%
    4.5%

  • 1.9%
    1.9%

  • 5.8%
    5.8%

  • 0.3%
    0.3%

  • 6.2%
    6.2%

  • 3.2%
    3.2%

  • 0.6%
    0.6%

  • 0.0%
    0.0%

  • 0.6%
    0.6%

  • 2.9%
    2.9%

  • 3.9%
    3.9%

  • 1.9%
    1.9%

  • 8.8%
    8.8%

  • 3.2%
    3.2%

  • 3.2%
    3.2%

  • 3.9%
    3.9%

  • 0.6%
    0.6%

  • 2.6%
    2.6%

  • 1.9%
    1.9%

  • 1.6%
    1.6%

  • 8.1%
    8.1%

  • 3.9%
    3.9%

  • 6.5%
    6.5%

  • 2.9%
    2.9%

  • 9.1%
    9.1%
Szavazatok száma: 308

Ajánljuk még:

Húsos táskával búcsúzunk a sárkánytól, köszöntjük a kígyót

A holdnaptár szerinti újév, vagy más néven a tavaszünnep, a kínaiak számára a legfontosabb ünnep, melyet a világ népességének egynegyede ünnepel. December 6-án felkerült az UNESCO emberiség szellemi kulturális örökségének listájára a „kínai emberek tradicionális újévi ünnepléséhez kapcsolódó társadalmi szokásai”, ami nem csak dicsőség, hanem egy lehetőség, hogy minél többen megismerjék és átélhessék ezeket a hagyományokat. Az ünnep szerencsét, gazdagságot és boldogságot hozó szimbolikus jelentésű ételeinek nyomába eredtünk a budapesti kínai negyedbe, hogy hiteles forrásból ismerjük meg kínai újév finomságait.