Sok vacsora Borbás Marcsival – Neked melyik volt a kedvenced?

Gasztro

Sok vacsora Borbás Marcsival – Neked melyik volt a kedvenced?

Borbás Marcsi sok-sok receptje!

Január elejétől kezdődően Borbás Marcsi minden nap megosztott veletek egy diétás receptet, hogy az esetleges éveleji fogyókúra könnyebben menjen. 26 étel elkészítési módját mutatta meg Marcsi, és kivétel nélkül mindegyiket sokan szerettétek. 

Emlékeztek még az első heti ételekre, 

Tovább olvasok

Persze a folytatás sem volt semmi, itt érkezett ugyanis 

Marcsi kreativitása ennyi recept után sem lankadt, ezután következett csak 

A fináléban született aztán 

 

Vacsorázz Borbás Marcsival!

Neked melyik recept volt a kedvenced?


  • 5.2%
    5.2%

  • 4.5%
    4.5%

  • 1.9%
    1.9%

  • 5.8%
    5.8%

  • 0.3%
    0.3%

  • 6.2%
    6.2%

  • 3.2%
    3.2%

  • 0.6%
    0.6%

  • 0.0%
    0.0%

  • 0.6%
    0.6%

  • 2.9%
    2.9%

  • 3.9%
    3.9%

  • 1.9%
    1.9%

  • 8.8%
    8.8%

  • 3.2%
    3.2%

  • 3.2%
    3.2%

  • 3.9%
    3.9%

  • 0.6%
    0.6%

  • 2.6%
    2.6%

  • 1.9%
    1.9%

  • 1.6%
    1.6%

  • 8.1%
    8.1%

  • 3.9%
    3.9%

  • 6.5%
    6.5%

  • 2.9%
    2.9%

  • 9.1%
    9.1%
Szavazatok száma: 308

Ajánljuk még:

Erdésztokány friss füvekkel

Tavasz derekán az erdő és a rét olyan zöldben ring, amit talán a legnagyobb festők sem tudnak visszaadni vásznukon. Ezeket a zöld ízeket megkóstolhatjuk, levesbe vagy főzelékbe szelídíthetjük – persze, csak azután, ha meggyőződtünk róla, hogy ehetőek. Ezt a füves tokányt egy kedves erdész barátunk készítette nekünk először, az erdő rejtekén. Csodájára jártunk, mi minden került bele a kosarából! A sok-sok zöld „miskulancia” mennyei mártássá változott benne, mire a hús megpuhult, a juhtúró és a tojás bársonyossá simította, a tejföl csöppet savanyított rajta – ízében ott volt a tavaszi madárdal, a kikelet jókedve, az erdő zúgása fenségesen.

 

Már követem az oldalt

X