Az étel, amit bárki el tud készíteni, és mindenkinek ízlik.
A növénytermesztés sikerének alapja a megfelelő talajkörnyezet biztosítása. A talaj olyan, mint a megfelelő táplálkozás a növényeinknek. Akkor fejlődnek virágzóan, amikor a termesztőközeg jó minőségű. A szakszerű növénygondozáshoz elengedhetetlen megérteni, hogy miért fontos a jó minőségű ültetőközeg kiválasztása, hogyan ismerjük fel a különböző típusokat, és milyen módokon dúsíthatjuk azokat tápanyagokkal.
Borbás Marcsi receptje
Borbás Marcsi receptje
Juhos József receptje
Tisztaság, nyugalom, bölcsesség, de legfőképpen bizalom: ezek az érzések kapcsolódnak a kék szín pasztell és világos árnyalataihoz. A természetben leggyakrabban előforduló alapszín lágyabb tónusait nem véletlenül látjuk oly szívesen otthonunkban is. A kék az egyik éltető őselem, a víz színe, de az ég megannyi árnyalatát is ebből keveri tökéletesre a természet. Nézzük, hogyan hat otthonunkban a világoskék!
Sopszka saláta, ahogy Borbás Marcsi készíti
Erős Pista legény a gáton a magyar konyhában: ehhez nem fér kétség, hiszen az egyik legnépszerűbb ételízesítő, amivel nap mint nap fűszerezzük fogásainkat. Hogy pontosan miben rejlik rettentő ereje, azt mondjátok meg ti! Rajzoljátok le, miben rejlik a Pista ereje, és küldjétek be!
Borbás Marcsi receptje
Borbás Marcsi receptje
Borbás Marcsi receptje
Borbás Marcsi receptje