Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Ezt érdemes tudnod a mustárok kaviárjáról: mitől különleges a dijoni?
Gasztronómia

Ezt érdemes tudnod a mustárok kaviárjáról: mitől különleges a dijoni?

Szendvicsen túl: ötletek a kiegyensúlyozott iskolai tízóraihoz
Gasztronómia

Szendvicsen túl: ötletek a kiegyensúlyozott iskolai tízóraihoz

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz
Gasztronómia

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz

Kárpátaljai koktélparadicsom
Gasztronómia

Kárpátaljai koktélparadicsom

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére
Gasztronómia

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?
Gasztronómia

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!
Gasztronómia

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!
Gasztronómia

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?
Gasztronómia

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?
Gasztronómia

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra
Gasztronómia

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?
Gasztronómia

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig
Gasztronómia

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel
Gasztronómia

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)
Gasztronómia

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)

A Föld ajándéka: a fokhagyma
Gasztronómia

A Föld ajándéka: a fokhagyma

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Milyen bort kíván a desszert?
Gasztronómia

Milyen bort kíván a desszert?

Variációk pesztóra
Gasztronómia

Variációk pesztóra

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig
Gasztronómia

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz
Gasztronómia

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon
Gasztronómia

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből
Gasztronómia

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre
Gasztronómia

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből
Gasztronómia

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyerteseink
Gasztronómia

Nyerteseink

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Fűszervajas sült csirke

Fűszervajas sült csirke

Borbás Marcsi receptje

Öt kedvenc almás süteményünk

Öt kedvenc almás süteményünk

Kedvencünk az őszi alma: még ropogós, de a legédesebb. Mennyei sütemény készíthető bármelyik fajtából. 

Mandulás-fehércsokoládés torta

Mandulás-fehércsokoládés torta

Borbás Marcsi receptje

Húsnyársak

Húsnyársak

Kerekes Sándor receptje

Tepertős kőttes

Tepertős kőttes

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü