Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Töltött paprika
Gasztronómia

Töltött paprika

Liszt-kisokos: mit jelentenek a különböző BL számozású lisztek és melyiket mire használhatjuk?
Gasztronómia

Liszt-kisokos: mit jelentenek a különböző BL számozású lisztek és melyiket mire használhatjuk?

Az aranyozott karajtól a szegények aranyával bundázott bécsi szeletig
Gasztronómia

Az aranyozott karajtól a szegények aranyával bundázott bécsi szeletig

Amerikai szilvás pite
Gasztronómia

Amerikai szilvás pite

Csípős csirke
Gasztronómia

Csípős csirke

Sikeres rajzpályázat az Univerrel
Gasztronómia

Sikeres rajzpályázat az Univerrel

Univer rajzpályázatunk nyertesei
Gasztronómia

Univer rajzpályázatunk nyertesei

Sajtos rakott krumpli
Gasztronómia

Sajtos rakott krumpli

Ezt készítsd az ősz gyümölcseiből, és így fűszerezd
Gasztronómia

Ezt készítsd az ősz gyümölcseiből, és így fűszerezd

A tojás titkai: mitől barna a héja és számít-e egyáltalán?
Gasztronómia

A tojás titkai: mitől barna a héja és számít-e egyáltalán?

Leves mindig van a kertben, nálatok is?
Gasztronómia

Leves mindig van a kertben, nálatok is?

Mákos guba a csontok egészségéért
Gasztronómia

Mákos guba a csontok egészségéért

Gyűjtögetők szakácskönyve, útmutató a vadonba
Gasztronómia

Gyűjtögetők szakácskönyve, útmutató a vadonba

Őszi fűszerek, amelyek a lelkünket is melengetik – tudod, mit rejt a pumpkin spice?
Gasztronómia

Őszi fűszerek, amelyek a lelkünket is melengetik – tudod, mit rejt a pumpkin spice?

A Föld ajándéka: a paradicsom
Gasztronómia

A Föld ajándéka: a paradicsom

Rajzold le, mitől erős a Pista! – Indul Univer rajzpályázatunk, értékes nyereményekért
Gasztronómia

Rajzold le, mitől erős a Pista! – Indul Univer rajzpályázatunk, értékes nyereményekért

Receptek

Levesek

Saláták

Desszertek

Főételek

Hirdetés
Így használd a zöldfűszereket húsok ízesítéséhez!
Gasztronómia

Így használd a zöldfűszereket húsok ízesítéséhez!

A mélyvöröstől a buborékokban kiteljesedő fehérborokig – kalandozás a cava hazájában
Gasztronómia

A mélyvöröstől a buborékokban kiteljesedő fehérborokig – kalandozás a cava hazájában

Ezt érdemes tudnod a mustárok kaviárjáról: mitől különleges a dijoni?
Gasztronómia

Ezt érdemes tudnod a mustárok kaviárjáról: mitől különleges a dijoni?

Szendvicsen túl: ötletek a kiegyensúlyozott iskolai tízóraihoz
Gasztronómia

Szendvicsen túl: ötletek a kiegyensúlyozott iskolai tízóraihoz

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz
Gasztronómia

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz

Kárpátaljai koktélparadicsom
Gasztronómia

Kárpátaljai koktélparadicsom

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére
Gasztronómia

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?
Gasztronómia

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!
Gasztronómia

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!
Gasztronómia

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?
Gasztronómia

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?
Gasztronómia

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Darázsfészek

Darázsfészek

Az ízeket éppen úgy örököljük, akárcsak genetikánkat és a családi történeteket. Valójában éppen ezek a történetek fűszerezik egyedivé az ételeket, amelyek gyermekkorunk legfontosabb pillanatait idézik bennünk. A nagymamától kapott receptekből később nemcsak süteményeket sütünk, de életünk ösvényeit róva ezek az ízek és emlékmorzsák biztosítanak éltető erőt a mindennapokhoz. Nosztalgiával sütöm mindig ezt a darázsfészket. Azt hiszem, sokan őrzünk hasonló recepteket!

Borzas Kata

Borzas Kata

Borbás Marcsi receptje

Savanyú káposztás, körtés nudli

Savanyú káposztás, körtés nudli

Borbás Marcsi receptje

Vörösboros, májas, gombás ragu
Főételek

Vörösboros, májas, gombás ragu

Borbás Marcsi receptje

Csirkepaprikás
Húsok

Csirkepaprikás

Borbás Marcsi receptje

Kölesmálé
Desszertek

Kölesmálé

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü