Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Mártás-tudomány praktikus tanácsokkal
Étkezési kultúra

Mártás-tudomány praktikus tanácsokkal

Piknikre fel! Így készülj, hogy jól sikerüljön!
Étkezési kultúra

Piknikre fel! Így készülj, hogy jól sikerüljön!

Kanáltörténelem dióhéjban
Étkezési kultúra

Kanáltörténelem dióhéjban

Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete
Étkezési kultúra

Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete

„Tények ízekre szedve” – országos kampány a tévhitek ellen, az egészséges táplálkozásért, a fenntartható jövőért
Étkezési kultúra

„Tények ízekre szedve” – országos kampány a tévhitek ellen, az egészséges táplálkozásért, a fenntartható jövőért

Komótosan, mint a király, vagy rohanósan – te hogy szoktál reggelizni?
Étkezési kultúra

Komótosan, mint a király, vagy rohanósan – te hogy szoktál reggelizni?

A mama „forrása” hozzájárul ahhoz, hogy a feleség „zamatossá” váljon – teakultúra Törökországban
Étkezési kultúra

A mama „forrása” hozzájárul ahhoz, hogy a feleség „zamatossá” váljon – teakultúra Törökországban

Ütős nyitány vagy úri huncutság? Mi múlik az előételen?
Étkezési kultúra

Ütős nyitány vagy úri huncutság? Mi múlik az előételen?

A terítés szertartása: a vacsoraasztalnál megáll az idő
Étkezési kultúra

A terítés szertartása: a vacsoraasztalnál megáll az idő

Megadjuk a módját – tálalástörténeti kalandozások
Étkezési kultúra

Megadjuk a módját – tálalástörténeti kalandozások

Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya
Étkezési kultúra

Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek
Étkezési kultúra

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint
Étkezési kultúra

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete
Étkezési kultúra

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból
Étkezési kultúra

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból

Receptek

Levesek

Főzelékek

Húsok

Édes sütemények

Hirdetés
7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?
Étkezési kultúra

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint
Étkezési kultúra

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?
Étkezési kultúra

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?
Étkezési kultúra

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez
Étkezési kultúra

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele
Étkezési kultúra

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele

Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök
Étkezési kultúra

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!
Étkezési kultúra

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!

Néhol a disznó, máshol a saláta – Tudod, melyik vallásban mi a tiltott étel?
Étkezési kultúra

Néhol a disznó, máshol a saláta – Tudod, melyik vallásban mi a tiltott étel?

A pénz nem akadály – 18 tipp, ha olcsón akarsz egészségeset enni
Étkezési kultúra

A pénz nem akadály – 18 tipp, ha olcsón akarsz egészségeset enni

Eltart a föld, csak legyen mit enni – közmondások az evésről
Étkezési kultúra

Eltart a föld, csak legyen mit enni – közmondások az evésről

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Resztelt máj

Resztelt máj

Borbás Marcsi receptje

Nyári padlizsánsaláta

Nyári padlizsánsaláta

Borbás Marcsi receptje

Céklás sütemény

Céklás sütemény

Borbás Marcsi receptje

Fejtettbab-leves

Fejtettbab-leves

Borbás Marcsi receptje

„Csalós” sajtos croissant

„Csalós” sajtos croissant

Antal Csilla receptje

Ponty ceviche

Ponty ceviche

Bíró Dániel receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü