Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya
Étkezési kultúra

Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek
Étkezési kultúra

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint
Étkezési kultúra

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete
Étkezési kultúra

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból
Étkezési kultúra

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?
Étkezési kultúra

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint
Étkezési kultúra

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?
Étkezési kultúra

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?
Étkezési kultúra

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez
Étkezési kultúra

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele
Étkezési kultúra

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele

Receptek

Levesek

Főzelékek

Húsok

Édes sütemények

Hirdetés
Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök
Étkezési kultúra

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!
Étkezési kultúra

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!

Néhol a disznó, máshol a saláta – Tudod, melyik vallásban mi a tiltott étel?
Étkezési kultúra

Néhol a disznó, máshol a saláta – Tudod, melyik vallásban mi a tiltott étel?

A pénz nem akadály – 18 tipp, ha olcsón akarsz egészségeset enni
Étkezési kultúra

A pénz nem akadály – 18 tipp, ha olcsón akarsz egészségeset enni

Eltart a föld, csak legyen mit enni – közmondások az evésről
Étkezési kultúra

Eltart a föld, csak legyen mit enni – közmondások az evésről

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Tejes bableves

Tejes bableves

Borbás Marcsi receptje

Akácvirág bundában (gluténmentesen is!)

Akácvirág bundában (gluténmentesen is!)

Gyerekkoromban akácvirágzás idején rendszeresen került az asztalra, és így azt hittem, ez a világ rendje: májusban mindenki bundában sült akácvirágot eszik. A felismerés, hogy nem így van, talán ez indított el az ehető virágok színes és élvezetes világának kutatásában. Aki még nem kóstolta e mézillatú finomságot, itt az idő, hogy bepótolja! Már bontja virágait az akác a kertekben.

Fűszeres-vadvirágos-füves kekszek: egy tészta számtalan variációban

Fűszeres-vadvirágos-füves kekszek: egy tészta számtalan variációban

Az alaptészta receptjéből lehet levendulás, rózsás, chilis, kakukkfüves kekszet is készíteni.

Pelmenyi

Pelmenyi

Borbás Marcsi receptje

BBQ sertéstarja házi nudlival

BBQ sertéstarja házi nudlival

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü