Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya
Étkezési kultúra

Ájurvédikus táplálkozás: az élet tudománya

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek
Étkezési kultúra

Visszatérő kedvencünkkel kapcsolatos tévhitek

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint
Étkezési kultúra

A hagyományos ízekben találjuk meg a biztonságot – a világtrendek szerint

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete
Étkezési kultúra

A vadászattól a terített asztalig – a kés fejlődéstörténete

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: a szívbarát étrend alapszabályai

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból
Étkezési kultúra

Első evőeszközünk, az „ötágú” villa sosem megy ki divatból

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?
Étkezési kultúra

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint
Étkezési kultúra

„Hadseregre főzöl?” – Ilyen a jó kamra a tapasztalt háziasszony szerint

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?
Étkezési kultúra

Társ a konyhában egy egész életen át – Hogyan válasszunk kést?

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?
Étkezési kultúra

Lángos, hekk és palacsinta – nektek melyik a kedvenc strandkajátok?

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez
Étkezési kultúra

Ahol élmény a vásárlás: pár jó tanács az igazi piacélményhez

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele
Étkezési kultúra

Forrólevegős fritőz – aki helyesen használja, nemcsak olajat spórolhat vele

Receptek

Levesek

Főzelékek

Húsok

Édes sütemények

Hirdetés
Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait
Életmód

Több fűszer, hosszabb élet: összegyűjtöttük a szívbarát étrend alapszabályait

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök
Étkezési kultúra

Babatápszerből sütikrém, avagy néha szótár kellene ahhoz, ahogy főzök

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!
Étkezési kultúra

„A brokkoli a barátod!” – Így szoktassuk rá a gyerekeket a zöldségevésre!

Néhol a disznó, máshol a saláta – Tudod, melyik vallásban mi a tiltott étel?
Étkezési kultúra

Néhol a disznó, máshol a saláta – Tudod, melyik vallásban mi a tiltott étel?

A pénz nem akadály – 18 tipp, ha olcsón akarsz egészségeset enni
Étkezési kultúra

A pénz nem akadály – 18 tipp, ha olcsón akarsz egészségeset enni

Eltart a föld, csak legyen mit enni – közmondások az evésről
Étkezési kultúra

Eltart a föld, csak legyen mit enni – közmondások az evésről

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Málnás, pisztáciás sütemény

Málnás, pisztáciás sütemény

Borbás Marcsi receptje

Karfiollepény

Karfiollepény

Borbás Marcsi receptje

Fokhagymás pite

Fokhagymás pite

La tarte à l'ail, avagy fokhagymás pite, ahogy a franciák készítik!

Hentes tokány

Hentes tokány

Borbás Marcsi receptje

Cannoli

Cannoli

Ez a ropogós tésztacsőbe töltött, krémes desszert mára az olasz cukrászat egyik szimbólumává vált világszerte.

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü