Az idei év 6 legkeresettebb receptje – ahogy Borbás Marcsi készíti

Gasztro

Az idei év 6 legkeresettebb receptje – ahogy Borbás Marcsi készíti

 A Google minden évben közzéteszi, melyek a legkeresettebb témák egy-egy kategóriában. Felkutattuk, milyen recepteket kerestek idén a legtöbben, majd összeszedtük, Borbás Marcsi miképp készíti ezeket a kedvenceket!

1) Fánkok

A legtöbbet a fánk receptjét kerestük idén a Google-ben. Nem is csoda, annyi jó fajta van belőle... ott a klasszikus szalagos fánk, a szilvalekvárral töltött, az almás, a csöröge és Szabadfi Szabolcs ünnepi változata is egészen fantasztikus! Utóbbi például így fest:

 

Tovább olvasok

2) Birsalmasajt

Igazi klasszikus, retró étel, ráadásul egészséges is... legalábbis van kevésbé egészséges édesség is!

Borbás Marcsi receptjét itt találjátok.

3) Bodzaszörp 

Szeretjük a szörpöket mi, magyarok, jöhet a málna, a meggy és persze a kihagyhatatlan bodza is! Ehhez a bodzavirágot alaposan megmossuk, vízbe áztatjuk, majd cukorral, citrommal ízesítve szirupot főzünk. Marcsi idén extrább dolgokat is készített a szörpök után: kreált például zselét és Kerekes Sanyival bodzavirágos palacsintát is! 

 

 4) Kifli 

Borbás Marcsi megmutatta videón és megosztotta gyerekkora kiflireceptjét. Kár volna kihagyni! 

 

5) Eperlekvár 

Akárcsak a szörpök, a lekvárok elkészítése is kötelező program sok családban. Marcsi számtalan lekvárreceptet mutatott az idők során, de természetesen a klasszikus eperlekvár receptjét sem kell nélkülözni az oldalon.

 

+1 A listán a hatodik legkeresettebb a lazacos recept volt. Ennek elkészítéséhez is van néhány javaslatunk

Ünnepi csoda a lazac. Jó sütve, jó zöldséggel, jó falatkaként – jó mindenhogy! Kelkáposztával sült lazacunk receptjét ITT, spárgával pirított lazac receptjét ITT, a falatkák elkészítési módját pedig ITT találod!

### ZONE-3 ###

 

Már követem az oldalt

X