REBARBARÁS TARTE
Ropogós pitetészta, benne puha, édes, de nem túl édes töltelék – igazi nyárhozó frissítő ez a tarte!
![rebarbaras-tarte-rebarbaras-sütemeny](/data/generated/articles/111/1112/article-111243/rebarbaras-tarte-rebarbaras-sutemeny_fit_1060x10000.jpg?key=YTI2YjFiMTBhYWY1YTM2OGRhZjVkNDVkNTY3NDA4OTA5ZTA5M2ViOGExM2RjM2QxMWNiYmU4ZDFiNDlmZDQ2OQ==)
REBARBARADZSEM
Ha már tavasz végén – nyár elején gondolsz a hidegebb napokra, érdemes eltenni a rebarbarából is néhány üveggel. Jól fog ez esni az őszi esős, téli latyakos napokon is!
![](/data/generated/articles/109/1093/article-109321/Screen_Shot_2021-06-02_at_12.26.58_fit_1060x10000.png?key=MTZhOWI0MTdjNWI1ODk4ZjU2ZDc2MmUyM2VlYjA2N2FiYjgwZmIzMDU2ZDYwN2Q1MjQ0MTUxNmFjNWZlMWJmZQ==)
REBARBARÁS EPERLEKVÁR
Ha annyira nagy rebarbararajongó nem vagy (vagy éppen az vagy, de nem osztja mindenki a családban ezt a szenvedélyedet), megpróbálhatsz az eperlekvárba csempészni ebből a nagyon egészséges, savanykás finomságból. Tökéletesen harmonizáló lekvárt kapsz majd eredményül, ami talán a kritikusokat is meggyőzi arról, hogy a rebarbara mégis csak fantasztikus!
![](/data/generated/articles/111/1113/article-111306/eperrebarbara_fit_1060x10000.jpg?key=MmJmZGVkNGYyMjk0ZjlhNzI1YzhkZmE5MzUwOTU1ZmYyMmJjMzBmNjQ1YTE3YWViOWY5NjJlODBhZjZlYjYzZg==)
REBARBARÁS-MANDULÁS MORZSASÜTI
Ha nincs sok kedved sütögetni, de nem mondanál le az édességről, a morzsasüti mindig jó választás. Összekutyulod, kiöntöd, csinálsz egy gyors gyümölcsös tölteléket, és kész is! Tavasz végén pedig mi más kerülhetne bele, mint a rebarbara?
![rebarbaras morzsa mandulaval](/data/articles/111/1113/article-111344/rebarbaras_morzsa_mandulaval.jpg)
PANNA COTTA MEGGYES REBARBARAKOMPÓTTAL
Ha sok-sok rebarbarával áldott meg az élet, bizonyára készítettél már kompótot belőle. Ha pedig van kompót, össze is dobhatod ezt a sütés nélküli csodasütit:
![](/data/generated/articles/109/1094/article-109469/IMG_6686_fit_1060x10000.jpg?key=NDVhMzlkNTI3MWYxODEwYTUxMjM1MDk2OTUzMGE2MmNkODAxZGRhYzk0M2ZlY2Q5YTg0YmQ2MGJkNDJkODc4ZQ==)
BODZAVIRÁGOS PALACSINTA REBARBARÁVAL
Némileg bonyolultabb elkészíteni, mint egy panna cottát vagy egy morzsasütit, cserébe a látványa, az illata, az íze és minden kicsi részlete elvarázsol majd!
![](/data/generated/articles/107/1074/article-107440/13_fit_1060x10000.jpg?key=YTAwNWYxZTZkZWQ5YWRkZGZmMjdmNmJkMTM5OGNhNThjYmUyZDVkMGUyNmMzMjExODFkNTZmZjEzNWJjYWI5Yg==)
ALMÁS-REBARBARÁS TORTA SZÁZSZORSZÉPPEL
Az ehető virágok divatja egyre nagyobb, és ennek örülhetünk mind, mert ezeknél természetesebb, szebb és finomabb dekoráció nincs is. Szerintünk ezidőtájt a legjobb, ha rebarbarás tortára pakoljátok őket!
Ajánljuk még: