REBARBARÁS TARTE
Ropogós pitetészta, benne puha, édes, de nem túl édes töltelék – igazi nyárhozó frissítő ez a tarte!
REBARBARADZSEM
Ha már tavasz végén – nyár elején gondolsz a hidegebb napokra, érdemes eltenni a rebarbarából is néhány üveggel. Jól fog ez esni az őszi esős, téli latyakos napokon is!
REBARBARÁS EPERLEKVÁR
Ha annyira nagy rebarbararajongó nem vagy (vagy éppen az vagy, de nem osztja mindenki a családban ezt a szenvedélyedet), megpróbálhatsz az eperlekvárba csempészni ebből a nagyon egészséges, savanykás finomságból. Tökéletesen harmonizáló lekvárt kapsz majd eredményül, ami talán a kritikusokat is meggyőzi arról, hogy a rebarbara mégis csak fantasztikus!
REBARBARÁS-MANDULÁS MORZSASÜTI
Ha nincs sok kedved sütögetni, de nem mondanál le az édességről, a morzsasüti mindig jó választás. Összekutyulod, kiöntöd, csinálsz egy gyors gyümölcsös tölteléket, és kész is! Tavasz végén pedig mi más kerülhetne bele, mint a rebarbara?
PANNA COTTA MEGGYES REBARBARAKOMPÓTTAL
Ha sok-sok rebarbarával áldott meg az élet, bizonyára készítettél már kompótot belőle. Ha pedig van kompót, össze is dobhatod ezt a sütés nélküli csodasütit:
BODZAVIRÁGOS PALACSINTA REBARBARÁVAL
Némileg bonyolultabb elkészíteni, mint egy panna cottát vagy egy morzsasütit, cserébe a látványa, az illata, az íze és minden kicsi részlete elvarázsol majd!
ALMÁS-REBARBARÁS TORTA SZÁZSZORSZÉPPEL
Az ehető virágok divatja egyre nagyobb, és ennek örülhetünk mind, mert ezeknél természetesebb, szebb és finomabb dekoráció nincs is. Szerintünk ezidőtájt a legjobb, ha rebarbarás tortára pakoljátok őket!
Ajánljuk még: