SZALAGOS FÁNK
Hogy is kezdhetnénk a listát mással, mint az igazi, páratlanul finom szalagos fánkkal?! Ezt a receptet kezdőknek is bátran ajánljuk, mert bár oda kell figyelni a helyes dagasztásra és a huzatmentes környezet biztosítására a kelesztés és sütés alatt, nem ördöngősség igazán jó eredményt elérni vele már az első próbálkozásra sem!
KÉPVISELŐFÁNK
Még mindig klasszikus, de már extrázzuk kicsit: készítsünk képviselőfánkot! Kell időt szánni a töltelék és a tészta elkészítésére, cserében nem kell olajban sütni semmit!
CSÖRÖGEFÁNK
Farsangban igazán kihagyhatatlan, hogy ha többször nem is, de egyszer készítsünk csörögefánkot! Porcukorral szórva, baracklekvárba mártogatva közel tökéletes...
A KIHAGYHATATLAN GURULÓFÁNK
A gurulófánkkal nem viccelnénk soha: ez tényleg kihagyhatatlan! Szerintünk nem csak a gyerekek kedvence lesz!
TÚRÓFÁNK
Rohanós napok kedvence lehet ez a pihekönnyű, varázslatosan finom, a megszokott fánkoknál könnyedebb túrós finomság!
A TÖKÉLETES ÜNNEPI FÁNK
Ha már a hétköznapokra ajánlottunk fánkot, hadd ajánljunk az ünnepekre is! Például ezt a narancsos-rumos csodát, amit Szabadfi Szabolcs mutatott.
SZILVALEKVÁROS CSAVART FÁNK
A gyümölcsös vonalon maradva egy téli klasszikussal is készültünk, a szilvalekváros csavart fánkkal, ami olyan ízgazdag finomság, hogy ha egyszer elkészíted, garantáltan kéri majd a család az ismétlést!
MENTÁS ALMAKRÉMMEL TÖLTÖTT FÁNK
És még mindig gyümölcs! Ez az almás-mentás változat lazább, üdítőbb mint a szilvalekváros fánk, viszont annyira nem különleges a külleme. De a belbecs...
A CSODASZÉP VIRÁGFÁNK
Nem mondhatjuk, hogy ez volna a legegyszerűbb fánk, amit életedben készítettél, de talán ennek elkészítése után leszel a legbüszkébb magadra! A fáradalmakért pedig egészen biztosan kárpótol ez a gyönyörű, ízletes fánkcsoda!
APÁCAFINGOCSKA
Hogy a nevét honnan kapta, abba inkább bele sem kezdünk most, de azt jó szívvel ajánljuk, hogy süssetek egy adagra valót ebből az aprócska, nagyon finom fánkból!
Ajánljuk még: