Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyereseink
Gasztronómia

Nyereseink

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos
Gasztronómia

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?
Gasztronómia

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény
Gasztronómia

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény

Együnk halat, de mi legyen a szálkával?
Étkezési kultúra

Együnk halat, de mi legyen a szálkával?

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból
Gasztronómia

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?
Gasztronómia

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!
Gasztronómia

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!

Lángoló tejbegríz cimetfelhőben: a gyerekkor titokzatos csodái
Étkezési kultúra

Lángoló tejbegríz cimetfelhőben: a gyerekkor titokzatos csodái

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra
Gasztronómia

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra

Grillezett édesburgonya és sertésszűz
Grill

Grillezett édesburgonya és sertésszűz

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?
Gasztronómia

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna
Gasztronómia

5 szörp, amit még talán nem kóstoltál, pedig érdemes volna

Sercli vagy gyürke – ti hogy hívjátok a kenyér végét?
Étkezési kultúra

Sercli vagy gyürke – ti hogy hívjátok a kenyér végét?

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Grillezett paprika, gorgonzolával és fűszeres kenyérkockákkal
Grill

Grillezett paprika, gorgonzolával és fűszeres kenyérkockákkal

Így választanak görögdinnyét a profik
Gasztronómia

Így választanak görögdinnyét a profik

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve
Gasztronómia

Régi ünnepek a magyar konyhában – jó receptek szívvel, lélekkel készítve

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei
Gasztronómia

A jegeczedett tejhab és a hideg nyalat – a fagylalt történetének érdekességei

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek
Gasztronómia

Ínséges idők növényei: a tarackbúza, a harmatkása és egyéb érdekességek

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig
Gasztronómia

Nyelvtörténelem a konyhából: a flamingónyelvtől a vadas marhanyelvig

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!
Gasztronómia

Katángsaláta és bodácskóró-főzelék – a gyógynövényről, ami nemcsak kívül-belül ápol, de még finom is!

Mártás-tudomány praktikus tanácsokkal
Étkezési kultúra

Mártás-tudomány praktikus tanácsokkal

Piknikre fel! Így készülj, hogy jól sikerüljön!
Étkezési kultúra

Piknikre fel! Így készülj, hogy jól sikerüljön!

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében
Gasztronómia

Ételművészet és életművészet Hatvany Lili szakácskönyvében

Pestós spagetti grillezett kínai kellel
Grill

Pestós spagetti grillezett kínai kellel

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?
Gasztronómia

Mit tanulhatunk Apicius szakácskönyvéből?

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Pikáns babsaláta

Pikáns babsaláta

Borbás Marcsi receptje

Zöldséges-sajtos kevert sütemény

Zöldséges-sajtos kevert sütemény

Borbás Marcsi receptje

Túrós-csokoládés kalács

Túrós-csokoládés kalács

Antal Csilla receptje

Paradicsomleves friss paradicsomból

Paradicsomleves friss paradicsomból

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü