Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Grillezési technikák kezdőknek és haladóknak
Grill

Grillezési technikák kezdőknek és haladóknak

Limonádéút a múltba – mindent a citromról
Gasztronómia

Limonádéút a múltba – mindent a citromról

Így őrizd meg télire a június ízeit!
Gasztronómia

Így őrizd meg télire a június ízeit!

Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete
Étkezési kultúra

Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete

Francia finomságok dióhéjban – nem csak ínyenceknek
Gasztronómia

Francia finomságok dióhéjban – nem csak ínyenceknek

Így készítsd el az édesburgonyát, hogy valóban megédesítse életed!
Gasztronómia

Így készítsd el az édesburgonyát, hogy valóban megédesítse életed!

8 mód, ahogyan elteheted télre a sóskát – te melyikre szavazol?
Gasztronómia

8 mód, ahogyan elteheted télre a sóskát – te melyikre szavazol?

A rózsa nem csak a kert éke: ott a helye a konyhában is
Gasztronómia

A rózsa nem csak a kert éke: ott a helye a konyhában is

Grillezve még finomabb, de vajon tudod-e, mitől lesz tökéletes a grillsajt? – Kvízezz, és derítsd ki!
Gasztronómia

Grillezve még finomabb, de vajon tudod-e, mitől lesz tökéletes a grillsajt? – Kvízezz, és derítsd ki!

Rosé kacsamell grillen
Receptek

Rosé kacsamell grillen

Gasztronómiánk krónikája – a magyar konyha a múlt és a jövő tányérján
Gasztronómia

Gasztronómiánk krónikája – a magyar konyha a múlt és a jövő tányérján

Grillezett camembert
Receptek

Grillezett camembert

Grillezett sertésszűz újhagymával
Receptek

Grillezett sertésszűz újhagymával

„Tények ízekre szedve” – országos kampány a tévhitek ellen, az egészséges táplálkozásért, a fenntartható jövőért
Étkezési kultúra

„Tények ízekre szedve” – országos kampány a tévhitek ellen, az egészséges táplálkozásért, a fenntartható jövőért

Téged milyen balatoni íz-emlékek csalogatnak vissza a magyar tenger partjára?
Gasztronómia

Téged milyen balatoni íz-emlékek csalogatnak vissza a magyar tenger partjára?

Ez a legnépszerűbb sajt Magyarországon, de vajon ismerjük-e eléggé? – Kvízezz!
Gasztronómia

Ez a legnépszerűbb sajt Magyarországon, de vajon ismerjük-e eléggé? – Kvízezz!

Receptek

Levesek

Főzelékek

Húsok

Édes sütemények

Hirdetés
Komótosan, mint a király, vagy rohanósan – te hogy szoktál reggelizni?
Étkezési kultúra

Komótosan, mint a király, vagy rohanósan – te hogy szoktál reggelizni?

Korongként érkezik, mégsem úgy esszük (x)
Gasztronómia

Korongként érkezik, mégsem úgy esszük (x)

Hamuban sült pogácsa és Hófehérke titkos főztje – a gyermeki fantáziát tápláló mesei étkek
Gasztronómia

Hamuban sült pogácsa és Hófehérke titkos főztje – a gyermeki fantáziát tápláló mesei étkek

A mama „forrása” hozzájárul ahhoz, hogy a feleség „zamatossá” váljon – teakultúra Törökországban
Étkezési kultúra

A mama „forrása” hozzájárul ahhoz, hogy a feleség „zamatossá” váljon – teakultúra Törökországban

Húsos hazai hősköltemény: a hortobágyi palacsinta története
Gasztronómia

Húsos hazai hősköltemény: a hortobágyi palacsinta története

Rózsapírral hódít, könnyedséggel csábít – mi az? A titokzatos rozé
Gasztronómia

Rózsapírral hódít, könnyedséggel csábít – mi az? A titokzatos rozé

Kapucnyika
Gasztronómia

Kapucnyika

Élvezetes vendéglátás: háziasszonyok kincsesbányája jeles alkalmakhoz
Gasztronómia

Élvezetes vendéglátás: háziasszonyok kincsesbányája jeles alkalmakhoz

Ütős nyitány vagy úri huncutság? Mi múlik az előételen?
Étkezési kultúra

Ütős nyitány vagy úri huncutság? Mi múlik az előételen?

Neve is elárulja, miért érdemes rendszeresítenünk étrendünkben a vajrépát
Gasztronómia

Neve is elárulja, miért érdemes rendszeresítenünk étrendünkben a vajrépát

Sós, kapros-túrós lepény
Gasztronómia

Sós, kapros-túrós lepény

A terítés szertartása: a vacsoraasztalnál megáll az idő
Étkezési kultúra

A terítés szertartása: a vacsoraasztalnál megáll az idő

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Huszárcsók

Huszárcsók

Borbás Marcsi receptje

Erdésztokány friss füvekkel

Erdésztokány friss füvekkel

A vadon ízei egy isteni fogásban!

Tökmagos tortalap

Tökmagos tortalap

Borbás Marcsi receptje

Túrós-meggyes rétes   

Túrós-meggyes rétes  

Borbás Marcsi receptje 

Crème brûlée

Crème brûlée

Juhos József receptje

Marhalábszárpörkölt

Marhalábszárpörkölt

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü