Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel
Gasztronómia

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel

Pálcikával enni egyszerre elegáns, praktikus és egészséges is
Étkezési kultúra

Pálcikával enni egyszerre elegáns, praktikus és egészséges is

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)
Gasztronómia

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)

A Föld ajándéka: a fokhagyma
Gasztronómia

A Föld ajándéka: a fokhagyma

Milyen bort kíván a desszert?
Gasztronómia

Milyen bort kíván a desszert?

Variációk pesztóra
Gasztronómia

Variációk pesztóra

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig
Gasztronómia

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz
Gasztronómia

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz

Konyhai tojásművészet és emlékei a mozivásznon
Étkezési kultúra

Konyhai tojásművészet és emlékei a mozivásznon

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon
Gasztronómia

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből
Gasztronómia

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre
Gasztronómia

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből
Gasztronómia

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges
Gasztronómia

Nyári zöldségleves télre tartósítva: több módon is lehetséges

Nyerteseink
Gasztronómia

Nyerteseink

Receptek

Halak

Sós sütemények

Befőzés

Hűsítő desszertek

Hirdetés
Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban
Gasztronómia

Nyáron szedjük a téli egészséget (is): ezeket gyűjtsd be és tedd el júliusban

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos
Gasztronómia

Egy igazi magyar klasszikus: a lángos

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?
Gasztronómia

Vajon hogy szól egy zenei szakácskönyv? Talán a muzsikusnak a fazeka is dalol?

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény
Gasztronómia

Gyerekkorom ízei: a kapor és a túró együtt igazi főnyeremény

Együnk halat, de mi legyen a szálkával?
Étkezési kultúra

Együnk halat, de mi legyen a szálkával?

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból
Gasztronómia

Lakatosinas, férfiszeszély, kongótora: régi idők remekei a súgólyukból

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?
Gasztronómia

Variációk ribizlire: mit tudunk még készíteni belőle a lekváron túl?

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!
Gasztronómia

Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagot!

Lángoló tejbegríz cimetfelhőben: a gyerekkor titokzatos csodái
Étkezési kultúra

Lángoló tejbegríz cimetfelhőben: a gyerekkor titokzatos csodái

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra
Gasztronómia

Nagyszerűen variálható, pénztárcabarát és csupa izom: többször is kerülhetne zúza a tányérra

Grillezett édesburgonya és sertésszűz
Grill

Grillezett édesburgonya és sertésszűz

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?
Gasztronómia

Kedvencünk az olaszrizling, de vajon ismerjük-e eléggé?

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Finomságok fácánhúsból

Finomságok fácánhúsból

Zsírszegény diétához az egyik legjobb húsféle.

Túrós lepény

Túrós lepény

Borbás Marcsi receptje

Szilvalekváros rugelach

Szilvalekváros rugelach

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü