Mit főzzek csirkemellből?

Gasztro

Mit főzzek csirkemellből?

Az egyik legmegfizethetőbb áron kapható, előkészített hús a csirkemell. Könnyű vele dolgozni, diétákhoz kiváló, és szinte mindenki szereti. Ha házi csirkehúshoz nem is férünk hozzá, a boltban is választhatjuk a tanyasi csirkét! 

Következzen néhány kipróbált recept. Legyen az leves, főfogás, saláta, hazai vagy nemzetközi étel, a csirkemellel is ugyanúgy lehet villantani a konyhában!

1. CITROMOS CSIRKELEVES, AHOGY A GÖRÖGÖK KÉSZÍTIK

Nagy előnye a mi húslevesünkkel szemben, hogy nem kell órákon át főzni. Ez a csirkeleves citrusos ízével üdítő változatosságot hozhat a leveseink ízvilágába.

ételek csirkemellből

 

Tovább olvasok

2. RAKOTT CSIRKE

Unjuk a darálthússal készült rakottakat? Itt egy remek alternatíva! Rakott csirke: finomság finomság hátán.

rakott csirke

 

3. CURRYS CSIRKE FRISS SALÁTÁVAL

A curry Dél-Ázsia egyik jellegzetes étele, millió változatban. Íme egy gyors és nagyszerű csirkerecept egzotikus ízvilággal.

ételek csirkemellből

 

4. TEJSZÍNES CSIRKE

Borbás Marcsi így készített tejszínes csirkét szabadtéren:

Próbáld ki a tejszínes-gombás csirkét is! 

 

5. PIRÍTOTT CSIRKECSÍKOK SÁSLILIOMBIMBÓVAL

A sásliliombimbó nektek is új információ? Többé már nem az! Íme a recept

ételek csirkemellből

 

6. RÉSZEGES CSIRKE

Így készíti Borbás Marcsi a részeges csirkét:

 

7. COBB-SALÁTA

Egy híres séf, Robert Howard Cobb által fémjelzett, amerikai csirkés kerti saláta avokádóval, kéksajttal és baconnel, tojással – hogy garantáltan ne maradj éhes. 

ételek csirkemellből

 

8. VITAMINSALÁTA GRILLEZETT CSIRKÉVEL

Ezt a csirkés vitaminsalátát jól ismerjük, ám nem kell, hogy unalmas és ízetlen legyen. Itt egy recept, amivel gazdagabbá teheted, a többi rajtad áll! 

ételek csirkemellből

 

Ajánljuk még:

A töltött káposztát többféleképpen is készítheted! 6 receptet hoztunk

A töltött káposzta olyan klasszikus, amelyet sokféle recept szerint tudunk elkészíteni. Mutatjuk a recepteket, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt: van exkluzív, hagyományos, diétás, és olyan is, ami földhöz vág, pedig vegetáriánus. A savanyú káposztát régen a „magyarok címere” névvel illették, hiszen rengeteg olyan receptünk volt, amelynek ez a fő alapanyaga. Mindenütt közkedvelt, még sincs belőle két egyforma.