Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat

Gasztro

Karácsony

Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat

Töltött káposzta, halászlé, mákos guba... Van az ismétlődésnek egy otthonos varázsa. Az ismerős ízekhez emlékek kötődnek, és azok, akik szeretetük jeleként újra és újra megfőzik ezeket nekünk. Gondoljunk most rájuk, és vegyük sorra a klasszikus karácsonyi ételek receptjeit. 

1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA

toltott_kaposzta

A receptért kattints IDE

Tovább olvasok

2. BAJAI HALÁSZLÉ

bajai_halaszle

A receptért kattints IDE

3. KOCSONYA 

kocsonya

A receptért kattints IDE!

4. MÁKOS GUBA 

makos_guba

A receptért kattints IDE

5. BEJGLI 

A receptért kattints IDE!

A cikk megjelenését a METRO támogatja.

Ajánljuk még:

Aromapanoráma karácsonyra: ünnepi illatok, amelyek elvarázsolnak

Narancs, fahéj, szegfűszeg és fenyő. A négy legismertebb ünnepi illat. Talán amióta csak emlékszünk, ezek azok az esszenciák, amelyekre a karácsony közeledtével legjobban vágyunk. Pedig a repertoár ennél sokkal színesebb. Számos olyan szín, forma és illat lengte körül a karácsony szellemét, amelyet mára már talán el is felejtettünk, pedig egykor meghatározó szerepük volt az ünnep fényének emelésében.