Karácsony
Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat
2021.12.16.
Töltött káposzta, halászlé, mákos guba... Van az ismétlődésnek egy otthonos varázsa. Az ismerős ízekhez emlékek kötődnek, és azok, akik szeretetük jeleként újra és újra megfőzik ezeket nekünk. Gondoljunk most rájuk, és vegyük sorra a klasszikus karácsonyi ételek receptjeit.
1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA
A receptért kattints IDE!
2. BAJAI HALÁSZLÉ
A receptért kattints IDE!
3. KOCSONYA
A receptért kattints IDE!
4. MÁKOS GUBA
A receptért kattints IDE!
5. BEJGLI
A receptért kattints IDE!
A cikk megjelenését a METRO támogatja.
Ajánljuk még:
A zsenge csalánlevél gazdag vitaminforrás, kitűnő főzeléket, levest főzhetünk belőle. Mint ínségétel, a paraszti konyhák régebben ismerték, de újabban a trendi éttermek is felismerték a csalánt, mint a reformkonyha egyik pompás alapanyagát. Aki megszereti, rá fog jönni, hogy a csalánban még ennél is több van! Mint természetes zöldítőt, mint ásványianyag-raktárt, belekomponálhatjuk akár sós- vagy édes süteménybe is.