Karácsony
Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat
2021. december 16., csütörtök
Töltött káposzta, halászlé, mákos guba... Van az ismétlődésnek egy otthonos varázsa. Az ismerős ízekhez emlékek kötődnek, és azok, akik szeretetük jeleként újra és újra megfőzik ezeket nekünk. Gondoljunk most rájuk, és vegyük sorra a klasszikus karácsonyi ételek receptjeit.
1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA
A receptért kattints IDE!
2. BAJAI HALÁSZLÉ
A receptért kattints IDE!
3. KOCSONYA
A receptért kattints IDE!
4. MÁKOS GUBA
A receptért kattints IDE!
5. BEJGLI
A receptért kattints IDE!
A cikk megjelenését a METRO támogatja.
Ajánljuk még:
Ha ez a beszélgetés egy dal volna, bizonyára Hála lehetne a címe, hiszen sokak kedvenc énekesnője, Rúzsa Magdi a tőle megszokott természetességgel és gyermeki érzékenységgel osztja meg legintimebb érzéseit énekesi pályáról, nagy találkozásokról és az anyaság örömeiről.