Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat

Gasztro

Karácsony

Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat

Töltött káposzta, halászlé, mákos guba... Van az ismétlődésnek egy otthonos varázsa. Az ismerős ízekhez emlékek kötődnek, és azok, akik szeretetük jeleként újra és újra megfőzik ezeket nekünk. Gondoljunk most rájuk, és vegyük sorra a klasszikus karácsonyi ételek receptjeit. 

1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA

toltott_kaposzta

A receptért kattints IDE

Tovább olvasok

2. BAJAI HALÁSZLÉ

bajai_halaszle

A receptért kattints IDE

3. KOCSONYA 

kocsonya

A receptért kattints IDE!

4. MÁKOS GUBA 

makos_guba

A receptért kattints IDE

5. BEJGLI 

A receptért kattints IDE!

A cikk megjelenését a METRO támogatja.

Ajánljuk még:

Szálkamentes fogások halból

Könnyű, ízletes és tápláló: halat enni nem csak böjtben érdemes, de most szezonja is van. A magyar ember hagyományosan szereti a halételeket, de sok családban csak azért kerül ritkábban az asztalra, mert tartunk a szálkától. Következzen néhány olyan halas fogás, amelyek könnyen elkészíthetők, és garantáltan szálkamentesek!

 

Már követem az oldalt

X