Karácsony
Így készíti el Borbás Marcsi a karácsonyi klasszikusokat
2021.12.16.
Töltött káposzta, halászlé, mákos guba... Van az ismétlődésnek egy otthonos varázsa. Az ismerős ízekhez emlékek kötődnek, és azok, akik szeretetük jeleként újra és újra megfőzik ezeket nekünk. Gondoljunk most rájuk, és vegyük sorra a klasszikus karácsonyi ételek receptjeit.
1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA
A receptért kattints IDE!
2. BAJAI HALÁSZLÉ
A receptért kattints IDE!
3. KOCSONYA
A receptért kattints IDE!
4. MÁKOS GUBA
A receptért kattints IDE!
5. BEJGLI
A receptért kattints IDE!
A cikk megjelenését a METRO támogatja.
Ajánljuk még:
Narancs, fahéj, szegfűszeg és fenyő. A négy legismertebb ünnepi illat. Talán amióta csak emlékszünk, ezek azok az esszenciák, amelyekre a karácsony közeledtével legjobban vágyunk. Pedig a repertoár ennél sokkal színesebb. Számos olyan szín, forma és illat lengte körül a karácsony szellemét, amelyet mára már talán el is felejtettünk, pedig egykor meghatározó szerepük volt az ünnep fényének emelésében.