10 egyszerű torta, hogy feldobd a hangulatot otthon

Gasztro

10 egyszerű torta, hogy feldobd a hangulatot otthon

Egyszerű tortákat mutatunk, Borbás Marcsi és az ország legjobb séfjeinek receptje alapján!

PAVLOVA TORTA BORBÁS MARCSI RECEPTJE ALAPJÁN

Gyönyörű torta, és egyáltalán nem olyan melós, mint elsőre hinnétek. Próbáljátok ki bátran!

Pavlova torta

 

ALMÁS REBARBARÁS TORTA SZÁZSZORSZÉPPEL

Ha szemezgettél már valaha az ehető virágokkal, ezzel a recepttel kezdd az ismerkedést! 

 

Tovább olvasok

TEJSZÍNES TÚRÓKRÉMMEL TÖLTÖTT TORTA BOGYÓS GYÜMÖLCSÖKKEL

Télen-nyáron jó választás, akár friss, akár fagyasztott gyümölcsből. Vészhelyzetben a kamrapolcon porosodó befőtt is jól jöhet! 

 

RÉPATORTA

Összekevered a hozzávalókat, bedobod a sütőbe, és szinte már kész is. Ráadásul a gyerekek nem is tudják, hogy valami (félig) egészségeset esznek! 

 

ZEBRATORTA (EGY KICSIT MÁSKÉNT)

Az eredeti változat sem rossz, de kicsit feldobtuk, így ez a torta garantáltan ízlik mindenkinek!

 

SAJTTORTA GYÜMÖLCSÖKKEL

Ha igazán könnyű és könnyed süteményre vágytok, jó választás lehet egy gyümölcsös sajttorta. 

 

ÁFONYASÖRÖS TÚRÓTORTA

Ha valami extrát próbálnátok, keverjetek a sütibe egy kis alkoholt. No persze csak ésszel! Például egy jó sörös tortával nem nyúltok mellé! 

 

CSÚSZTATOTT PALACSINTA

Nem igazán torta, de éppen olyan jó, mint egy torta, ráadásul a kinézete alapján sem mondja majd senki, hogy a tortasütést akartad megspórolni! 

csusztatott_palacsinta

 

MUTATÓS, FINOM ÉS EGYSZERŰ: BÖGRÉS SAJTTORTA

Épp olyan finom, mint a klasszikus sajttorta, de egyszerűbben elkészül, ráadásul személyre szabva csinosíthatod! 

 

AZ IGAZI ESZTERHÁZY TORTA

Ha nem is a legegyszerűbb, de az egyik legjobb torta ez a világon, ráadásul annyira nem bonyolult, mint hinnéd! 

 

Ajánljuk még:

A töltött káposztát többféleképpen is készítheted! 6 receptet hoztunk

A töltött káposzta olyan klasszikus, amelyet sokféle recept szerint tudunk elkészíteni. Mutatjuk a recepteket, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt: van exkluzív, hagyományos, diétás, és olyan is, ami földhöz vág, pedig vegetáriánus. A savanyú káposztát régen a „magyarok címere” névvel illették, hiszen rengeteg olyan receptünk volt, amelynek ez a fő alapanyaga. Mindenütt közkedvelt, még sincs belőle két egyforma.