A szerelmi csalódásunk időnként Hollywoodból jön

A szerelmi csalódáson előbb-utóbb mindenki átesik. Ha emberekhez kapcsolódsz, bizony csalódni is fogsz. Mindenkinek mások az elvárásai, a viselkedése, a személyisége, így ez természetes. De mi a helyzet a szerelmi csalódással?

Aki nem lát belül semmit: élet afantáziával

„Nem »látom« apám arcát vagy egy pattogó kék labdát, a gyerekkori hálószobámat vagy a tíz perccel ezelőtti futást” – így írta le állapotát egy szoftvermérnök. A legtöbb ember számára természetes, hogy képes a fejében különböző elképzelt képeket megjeleníteni. De ez nem mindenki számára lehetséges: ők afantáziával élnek. Ám hiperfantáziával sem könnyű, az ebben érintettek összemoshatják a valóságot a maguk előtt látott képpel.

A házasság megmentésének titkai – a szakemberek szerint

A házasságért folyamatosan tenni kell. Ha erről megfeledkezünk, könnyen lehet, hogy egy kihűlt kapcsolatban találjuk magunkat. A jó hír, hogy ilyenkor sincs minden veszve: a házasság megmenthető, ha teszünk érte! Összeszedtük a legnagyobb szakértők gondolatait.

Négy rövid sorozat, minden ízlésre és hangulatra

Ha te is azok közé tartozol, akik a rövidebb, hat-nyolc részes sorozatokat kedvelik, ezt a listát bírni fogod! Négy nagyon különböző alkotást ajánlok, hogy biztos találj benne olyat, ami kedvedre való!

Már követem az oldalt

X