KÄSESPÄTZLE PESTI ISTVÁN MÓDRA
Egy igazi séf a legegyszerűbb ételeket is úgy tudja elkészíteni, hogy abban minden tudása, szakértelme és praktikája megmutatkozik. Ez a käsespätzle is éppen erről tanúskodik!
TÖLTÖTT BORJÚLÁBSZÁR
Vannak ételek, amelyekről úgy gondoljuk, sosem tudnánk otthon elkészíteni. Sokaknak talán a borjúlábszár is ilyen – de ha követjük Pesti István utasításait, lehetetlen csalódnunk. Bár a tálalás terén (is!) jó eséllyel mindannyian van még mit tanuljunk tőle...
TOJÁSLEVES MÁSKÉPPEN
Nem kell mindent újragondolni – mondják sokan. De ők még nem kóstolták ezt a tojáslevest...
ROPOGÓS MALACFÜL
Ha a malacfület nem tartanád elég szofisztikált, elég elegáns ételnek, csak lesd meg, miképp készíti Pesti István – talán meggondolod magad!
JUHTÚRÓVAL ÉS BURGONYÁVAL TÖLTÖTT AGNOLOTTI
A tésztánál egyszerűbb étel kevés van. Mégis, nem érdemes mindig túrós csuszát vagy éppen káposztás cvekedlit készíteni – jó kísérletezni az itthon kevésbé elterjedt tésztafajtákkal is. Például ezzel az agnolottival!
MÁKOS KENYÉRPUDING
Nem lenne teljes ez a lista egy jó desszert nélkül. Közeleg az ünnepi időszak, de azelőtt még készítsétek el ezt a mákos kenyérpudingot – lehet, akkor idén már nem is a hagyományos mákos guba kerül majd a karácsonyi asztalra...
Ajánljuk még: