KLASSZIKUS POGÁCSA, AVAGY A VAJAS POGÁCSA
Sajttal és köménymaggal is csodálatos, ráadásul a vaj miatt nem is szárad ki idő előtt ez a szuper pogácsa!
JUHTÚRÓS POGÁCSA
Ha kicsit lágyítanánk a pogácsánkon, érdemes juhtúrót keverni a tésztába! Puha lesz, ízgazdag, ráadásul a pogácsa frissen tartásában is segít, ha beletesszük ezt a kis pluszt!
KRUMPLIS POGÁCSA, HA PUHA POGÁCSÁT SZERETNÉL
Minden gyakorló háziasszony tudja: ha olyan pogácsát szeretnénk sütni, ami napokig friss marad, a krumplis pogácsa a legjobb választás. Külön öröm ebben a receptben, hogy úgy találták ki, egy jó leves is készül a semmiből, míg kisül a pogi!
HAJTOGATOTT POGÁCSA
Emlékeztek, milyen volt a nagymama pogácsája? Ez az étel visszahozza azt az ízt. Arról ne is beszéljünk, milyen illatok terjengenek a konyhában, míg elkészíted...
TEPERTŐS POGÁCSA
Ha valaki úgy gondolja, a hús a pogácsának is jót tesz, válassza a tepertős változatot. Ezzel a recepttel nem nyúl mellé senki!
+ 1, ami kilóg a sorból: CUKORPOGÁCSA
Nem egy szokásos pogácsarecept, csak nevében az, de ha van időnk a két ünnep között sütögetni, érdemes erre is rászánni néhány órát, mert az eredmény... azt nem tudjuk leírni, milyen jó! Próbáljátok ki inkább!
Ajánljuk még: