Pogácsa minden mennyiségben: 5+1 recept Borbás Marcsitól, amivel nem nyúlhatsz mellé

Gasztro

Pogácsa minden mennyiségben: 5+1 recept Borbás Marcsitól, amivel nem nyúlhatsz mellé

Szuper pogácsareceptek Borbás Marcsitól!

KLASSZIKUS POGÁCSA, AVAGY A VAJAS POGÁCSA

Sajttal és köménymaggal is csodálatos, ráadásul a vaj miatt nem is szárad ki idő előtt ez a szuper pogácsa!

 

Tovább olvasok

JUHTÚRÓS POGÁCSA

Ha kicsit lágyítanánk a pogácsánkon, érdemes juhtúrót keverni a tésztába! Puha lesz, ízgazdag, ráadásul a pogácsa frissen tartásában is segít, ha beletesszük ezt a kis pluszt!

 

KRUMPLIS POGÁCSA, HA PUHA POGÁCSÁT SZERETNÉL

Minden gyakorló háziasszony tudja: ha olyan pogácsát szeretnénk sütni, ami napokig friss marad, a krumplis pogácsa a legjobb választás. Külön öröm ebben a receptben, hogy úgy találták ki, egy jó leves is készül a semmiből, míg kisül a pogi!

 

 

HAJTOGATOTT POGÁCSA

Emlékeztek, milyen volt a nagymama pogácsája? Ez az étel visszahozza azt az ízt. Arról ne is beszéljünk, milyen illatok terjengenek a konyhában, míg elkészíted...

 

TEPERTŐS POGÁCSA 

Ha valaki úgy gondolja, a hús a pogácsának is jót tesz, válassza a tepertős változatot. Ezzel a recepttel nem nyúl mellé senki!

 

+ 1, ami kilóg a sorból: CUKORPOGÁCSA

Nem egy szokásos pogácsarecept, csak nevében az, de ha van időnk a két ünnep között sütögetni, érdemes erre is rászánni néhány órát, mert az eredmény... azt nem tudjuk leírni, milyen jó! Próbáljátok ki inkább!

cukorpogacsa

 

Ajánljuk még:

Látványos finomságok zsenge karottából

A karotta szó hengeres, zsenge sárgarépát jelöl valójában. Dallamos, elegáns kifejezés, így könnyebben eladható azoknak, akiknek a sárgarépa valami nem túl kedves ízemléket jelent. A zsenge, tavaszi karotta nyersen is jó, de ott a helye szinte minden fogásban. Színes, vitamindús, roppanós. És ne feledjük: illatos zöldje a petrezselyemhez hasonlóan felhasználható!

 

Már követem az oldalt

X