Gasztro

Nyári saláták: 7 zseniális, könnyű saláta, nem csak grillpartikra

Könnyű, nyári saláták receptjét mutatjuk, amikkel tuti feldobjátok a napot!

CAPRESE SALÁTA

 A klasszikus caprese videóreceptjét itt találjátok, de ha inkább elolvasnátok, hogy készül, ide kattintsatok

SOPSZKA ZÖLDSALÁTA ÁGYON

 A sopszkasaláta receptjét itt találjátok. 

 

Tovább olvasok

CÉZÁRSALÁTA

Készülhet natúr változatban, de feldobhatjuk csirkével vagy garnélával is.

cezar_salata_rak

A csirkés cézár receptjét ITT, a garnélásét pedig ITT találjátok. 

VEGÁN SALÁTA SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL

 Ennek a salinak a receptjét itt találjátok.

VITAMINSALÁTA GRILLEZETT CSIRKÉVEL

Ha mégis húsos salátát ennétek, ezt ne hagyjátok ki:

 

NYÁRI PADLIZSÁNSALÁTA

 Ennek a csodás salátának a receptjét itt találjátok. 

ALMÁS SPENÓTSALÁTA

 Könnyű, nyári, finom. A receptjét itt találjátok.

Ajánljuk még:

„Már csak mi maradtunk mézeskalácsosok Debrecenben” – a Radics Mézes műhelyben Radics Zoltánnal beszélgettünk

Alig tíz évre rá, hogy 2014-ben a debreceni mézeskalácsosság bekerült a debreceni és a Hajdú-Bihar megyei értéktárba, már csak egyetlen működő mézeskalácsos műhelyt találunk Debrecenben. A híres debreceni mézes tányért ma már csak Radics Zoltán fiatal mézeskalács készítő mester készíti, aki édesapjától, Radics Lászlótól tanulta a mesterséget. Vajon képes lesz fennmaradni ez a több száz éves hagyomány? Mi kell ahhoz, hogy megőrizzük? A szaktudás és a rengeteg munka bizonyosan nem elegendő hozzá – ez derült ki Radics Zoltánnál tett látogatásunk alkalmával is.