Hozzávalók (1 adaghoz):
- 2 nagy marék Zabosfa bio bébispenót
- ¼ fej lilahagyma
- ¼ szem savanykás alma
- 5 dkg feta
- 20 szem tökmag
Öntet:
- 3 ek. olívaolaj
- 1 ek fűszerecet (5%-os)
- 1 kk dijoni mustár
- só
- frissen őrölt bors
Elkészítés:
A spenótot megmossuk, a lilahagymát vékonyan felkarikázzuk. Az almát vékony cikkekre vágjuk. Az öntethez a hozzávalókat krémesre kikeverjük, majd összeforgatjuk a zöldségekkel és az almával. A fetát a saláta tetejére morzsoljuk, majd rászórjuk a tökmagot, melyet akár meg is piríthatunk egy kicsit. Pillanatok alatt el is készül a spenótsalátánk.
A megjelenést a Zabosfa KerTÉSZ Kft. támogatta.
Ajánljuk még: