Halászlé, halleves: 4 változat, amiben sosem csalódtunk még

Gasztro

Halászlé, halleves: 4 változat, amiben sosem csalódtunk még

Halászlé, halleves: mindegy is, hogy nevezzük és melyik típust preferáljuk, egy jó receptre szükségünk van, ha szeretnénk a karácsonyi asztalra valami extrán finom halas lélekmelengetőt. Borbás Marcsi és az ország legjobb séfjeinek receptjei következnek!

Bajai halászlé

Mi mással is kezdhetnénk ezt a felsorolást, mint a klasszikus, örök kedvenc bajai halászlével? Sok gyufatészta, még több hal, egy kevés víz, egy jó adagnyi türelem, és kész is van a leves, ami bármelyik karácsonyi asztal legszebb dísze lehet!

halaszle-recept-borbas-marcsi

 

Tovább olvasok

Fonyódi petyek (balatoni halászlé)

A legősibb balatoni halászlé receptje a fonyódi petyeké. Nem véletlen, hogy annyi éven át megannyi halász és turista kedvence volt. Igazi lélekmelengető, jó érzést adó finomság!

halaszle-recept-borbas-marcsi

 

Zöldfűszeres, gombás halleves

Ha kicsit könnyedebb változatban készítenénk halas levest, remek választás lehet ez a zöldségekkel megpakolt, paprikamentes, nagyon friss leves!

halaszle-recept-borbas-marcsi

 

Savanyú halleves harcsagombóccal

Ha a karácsonyt luxuskivitelben képzeljük el idén, és elég vállalkozó szelleműek vagyunk ahhoz, hogy a szokásostól egy kicsit eltérőbben készítsük idén a halas menüt, ez a leves jó választás lehet. Savanykás, de nagyon laktató, ráadásul külön előnye, hogy gyönyörűen tálalhatjuk a harcsagombóckáknak hála!

halaszle-recept-borbas-marcsi

 

Borbás Marcsi karácsonyi menüjét leírva ITT TALÁLJÁTOK, kedvenc ünnepi süteményeiről pedig ITT KÉSZÍTETT gyűjtést.

 

Ajánljuk még:

A töltött káposztát többféleképpen is készítheted! 6 receptet hoztunk

A töltött káposzta olyan klasszikus, amelyet sokféle recept szerint tudunk elkészíteni. Mutatjuk a recepteket, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt: van exkluzív, hagyományos, diétás, és olyan is, ami földhöz vág, pedig vegetáriánus. A savanyú káposztát régen a „magyarok címere” névvel illették, hiszen rengeteg olyan receptünk volt, amelynek ez a fő alapanyaga. Mindenütt közkedvelt, még sincs belőle két egyforma.