5 + 1 zseniális őszi saláta

Gasztro

5 + 1 zseniális őszi saláta

Szeptemberben még javában tarthat a salátaszezon, ha jól választotok receptet. Íme egy kis segítség hozzá! 

1. PADLIZSÁNSALÁTA, MÍG MÉG TART A SZEZON

 A RECEPTÉRT KATTINTS IDE.

2. HÚSRA VÁGYÓKNAK: CSIRKÉS VITAMINSALÁTA

  A RECEPTÉRT KATTINTS IDE.

3. KLASSZIKUS CAPRESE 

  A RECEPTÉRT KATTINTS IDE.

4. TENGER GYÜMÖLCSEI A SALÁTÁBAN

  A RECEPTÉRT KATTINTS IDE.

5. A KIHAGYHATATLAN CÉZÁR

  A RECEPTÉRT KATTINTS IDE.

+ 1. TZATZIKI – AHOGY GÖRÖGORSZÁGBAN KÉSZÍTIK

  A RECEPTÉRT KATTINTS IDE.

Ajánljuk még:

Legősibb főfoglalkozásunkból ered a karácsonyi menü egyik főszereplője, a halászlé

A magyar konyha háromféle halászlécsoportot különböztet meg: a dunai, a tiszai és a balatoni halászlét – legnagyobb vizeink szerinti értelemszerű csoportosításban. Mindhárom ételfajta közös jellemzője, hogy három fő alapanyagból készülnek: halhúsból, hagymából és pirospaprikából. A különbség az elkészítés módjában és a tálalás jellegzetességeiben rejlik.