„Igenis működik a női test, tudnak a nők szülni” – interjú Dékány Ágnessel, a Szülni jó! Központ vezetőjével
Szívügye a szülés élménnyé tétele, a nők tudatosságának erősítése, és a medikalizált szülészeti irányzat finomítása. Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyásszal, a Szülni jó! Központ vezetőjével a természetes szülés sajátosságairól, a szülésre való felkészülés fontosságáról, változó hozzáállásokról, saját élményekről, és a semmittevésről beszélgettünk.
„Megkérdőjelezni a megkérdőjelezhetetlent: gyakran ez visz előre” – interjú Dr. Gárdos László gyermekorvossal

Nyitott a szakmai újításokra, szerényen tekint önmagára és az eredményeire, ugyanakkor nagyon büszke a csapatára és osztályának sikereire. Dr. Gárdos Lászlóval, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának osztályvezető főorvosával a gyermekgyógyászat sajátosságairól, kommunikációs nehézségekről, sikerekről, sportról és a falusi életről beszélgettünk.

„Elmondhatatlan érzés, mikor egy régi betegem az újszülött babája fotóját küldi át” – interjú Dr. Csóka Monika gyermekonkológussal
Szívvel lélekkel, teljes emberként végzi a munkáját, legyen szó a betegek gondozásáról, vagy csapata összefogásáról. Dr. Csóka Monikával, a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika Onkológiai Osztályának vezető főorvosával gyerekkori emlékekről, sorsdöntő pillanatokról, külföldi élményekről, a rákkutatás fejlődéséről, és el nem olvasott regényekről beszélgettünk.  
„Túl nagyot vagy túl kicsit nem vállalok” – Interjú Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel

Az ország egyik legismertebb és legsikeresebb plasztikai sebésze, akinek a kezei alá az elmúlt évtizedekben több ezer nő feküdt be. Mindent elért, amit a szakmájában el lehetett, magánklinikája vezetése mellett férj és apa, akinek legalább annyira fontos a minőségi pihenés, mint páciensei elégedettsége. Krasznai doktorral a sebészi pályáról, a szépségideálokról, az el nem vállalt műtétek okairól, és az Instagram-népszerűségről beszélgettünk.

„Nem lehet lemondani az emberekről” – interjú Dr. Orsós Zsuzsanna biológus-rákkutatóval
Hetedikként született egy Tolna megyei község beás cigány családjába, és már korán elhatározta, hogy tovább fog tanulni. Ő lett az ország első cigány MTA-ösztöndíjas PhD-hallgatója, szerepel az 50 elszánt magyar nő című kötetben, számos díj és elismerés tulajdonosa, és 2020-ban megkapta a Magyar Arany Érdemkeresztet. A Pécsi Tudományegyetem adjunktusát nem mindennapi életútjáról, mérföldkövekről, szakmáról és a hétköznapokról kérdeztük.
„Az én fő történetem a Bethesda” – Interjú Dr. Velkey Györggyel
„Nagyon fontos szerepként tekintek a nagyszülőségre, a családra, és arra is, hogy orvos vagyok, de leginkább azzal vagyok azonos, amit a Bethesda jelent” – mondja Velkey György gyermekgyógyász, gyermek-aneszteziológiai és intenzívterápiás szakorvos, akivel fiatalkori ambíciókról, az orvosi pályához és a Bethesdához fűződő kapcsolatról, és nem utolsósorban családról, szabadidőről, nagypapaságról beszélgettünk.