
A batáta – más néven édesburgonya – magas C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin-tartalommal rendelkezik, gazdag káliumban, rézben és mangánban, alacsony a zsír- és koleszterintartalma, és neve ellenére a cukorbetegek számára sem tiltott zöldség.
BATÁTÁS CANNOLI
Kezdjük rögtön a legkülönlegesebbel! Bizony a népszerű olasz édességbe, a cannoliba még batátás mascarponekrémet is tölthetünk. Receptünkből kiderül, hogyan.

A teljes receptet itt találod.
RAKOTT BATÁTA
A rakott krumpli 21. századi testvére.

A teljes receptet itt találod.
VITAMINSALÁTA BATÁTÁVAL
Egy téli klasszikus, ami sültekhez is jó, de magában is nagyon finom!

A teljes receptet itt találod.
SÜLT PISZTRÁNG BATÁTACHIPSSZEL
Igazi karácsonyi menü, nem csak karácsonyra.

A teljes receptet itt találod.
BBQ SERTÉSCSÁSZÁR BATÁTAPÜRÉVEL ÉS AMERIKAI KÁPOSZTASALÁTÁVAL
Sokkal táplálóbb mint az egyszerű krumplipüré, és grill ételek mellé különösen ajánljuk.

A teljes receptet itt találod.
Nyitókép: 123RF
Kapcsolódó tartalom
