Otthon

Konyha – a változó életmódunkra szabva (x)

A mindennapos életünket és környezetünket eddig nem tapasztalt mértékű rugalmasság és folyamatos változás jellemzi, amelyet visszatükröz az otthoni életmódunk és lakberendezésünk is. A konyha az otthonunk egyik kedvenc helye, ahol tökéletes összhangba hozhatjuk a funkcionalitást, kényelmet és az esztétikai szempontokat, hogy ott aztán csodálatos pillanatokat éljünk át. A főzés, az otthoni élet és a munka újfajta sokoldalúsága megkérdőjelezi a megszokott berendezkedést és új távlatokat nyit.  A folyamatos változás pedig rugalmas gondolkodásmódot és multifunkciós bútortervezést igényel. (x)

A többszörösen díjnyertes tervező, Michael Hilgers – a német konyhabútor gyártó, a Ballerina Küchen részére tervezett bútoraiban – az otthoni életet és munkát, valamint a főzést ötvözi okos, helytakarékos módon, amelyben minden részlet aprólékosan meg van tervezve.

Egyik legjobb példa erre az általa tervezett HOMETOOL, egy multifunkciós szekrény, ami pillanatok alatt átalakul három oldalról nyitható tárolóból otthoni munkaasztallá. A frontokhoz felhasznált a világos és sötét púderes színárnyalatok pedig különösen alkalmasak nyitott életterek kialakítására. A PIROUETTE konyhaszett munkapultból egy fordítással étkező- vagy íróasztal lesz, a MULTIROOM szett pedig térelválasztóként használva, rugalmasan használható munkaterületet hoz létre, amelyet használhatunk főzéshez, étkezéshez vagy otthoni munkához is, kiegészítve rengeteg tárolóhellyel.

 

Ezek az okos, helytakarékos megoldások segítik a modern élethez igazodó berendezkedést, amikor csak néhány négyzetméter áll rendelkezésre, ugyanis a garzonlakások vagy kisebb ingatlanok berendezését a korlátozott helyigények miatt legalább ugyanúgy testre kell szabni, mint a nagyméretű házakét. Egy új, minden igényt kielégítő konyhabútor komoly beruházás mindenki számára, ezért érdemes áldozni a szakszerű tervezésre, amely során kiemelt figyelmet fordíthatunk arra, hogy az esztétikum mellett a funkcionalitás se szoruljon háttérbe.

A konyhabútor gyártók a legújabb anyag és színtrendek figyelembevételével alakítják a termékválasztékot, melyből választhatunk a konyhatervezés során. A német gyártású Ballerina konyhabútorok kínálatában rengeteg féle anyag megtalálható, amelyek biztosítják, hogy az esztétikum és a robusztus, éveken át jól használható konyha között ne kelljen kompromisszumot kötnünk. Az üveghatású SMART Glas frontokra például – akárcsak egy táblára – krétával is írhatunk és könnyen letörölhetjük azt. A kerámia – amely extrém higiénikus, nem porózus, könnyen tisztítható, karc- és foltálló felület – használható mind bútorfrontokon, mind munkapultként. A bársonyosan matt PUR és RESOPAL® PRO felületek robusztusok és könnyen kezelhetőek, az ujjlenyomatok pedig nem látszanak meg rajtuk.

 

A Ballerina konyhabútorok egyedüli hivatalos magyar forgalmazójaként a budapesti AMFI PREMIUM HOME üzletében a német gyártó mellett a hazai gyártású Cliff konyhabútorok teljes frontválasztéka is megtekinthető, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának és elképzelésének megfelelő típust, legyen szó a fentebb említett modern felületekről, vagy akár a klasszikus festett és valódi fafurnér frontokról. Mindezt elérhető áron. A konyhatervezési szolgáltatásunk pedig a funkcionális tervezés során megbeszélt elképzelések pontosan méretezett rajzokkal, 3D látványtervekkel való megjelenítésére is kiterjed. Büszkék vagyunk elégedett ügyfeleink sokaságára. (x)

Ajánljuk még:

 

Már követem az oldalt

X