
Olvasási idő: 1 perc
Téli zöldségekből készült ételek: 10 recept, hogy télen is sok vitaminhoz jusson a szervezeted!
Fontos, hogy télen ne csak energiát, hanem sok vitamint is magunkhoz vegyünk, és azért ehhez elég sok forrás áll rendelkezésre a magyar konyhában: káposzta, cékla, zeller, kelbimbó, répa, sütőtök. Változatosan, sokoldalúan használhatóak, lássuk, mit főzhetünk, süthetünk téli zöldségekből!
CSÁNGÓ GALUSKA
Húsos és zöldséges változatban is finom!

CSICSÓKAKRÉMLEVES ZÖLDSÉGEKKEL
Nagyon elegáns recept, lazaccal.
A csirke és a sütőtök egyébként szépen összeillik.

Vigyázat, brandyvel készül! Nagyon finom, érdemes rászánni az időt.
Egyszerű és könnyű vacsora.
Illik húsokhoz is, de például egy szép sajttál tartozéka is lehet!
Különleges fűszerezésű, és a kedvencünk, paszternák is van benne.
Egészséges finomság. A gyereknek elég utólag megmondani, mi van benne.
Különlegessége, hogy sült zellerből készül. Gombával!
A legkönnyebben elérhető téli zöldség kétségtelenül a káposzta!
S ha ez nem lenne elég, van 10 téli salátánk, céklás receptjeink és őszi leveseink. Senki ne maradjon éhesen!
Kapcsolódó tartalom
