TÓT LEPÉNY
Borbás Marcsi receptje egy szuper sós lepényhez, ami kelt tésztából készül és telepakolhatjuk kaporral! Hagymás tejföllel ajánljuk!
GOMBÁS-HAGYMÁS FALATKÁK
Ha nincs kedved tésztát gyúrni, ez a leveles változat biztosan tetszeni fog! Ha a gombát nem kedveled, töltsd meg majonézzel, sajttal vagy bármi mással, amit szeretsz!
VAJAS POGÁCSA
Mi lehetne klasszikusabb – és jobb – vendégváró egy pogácsánál? Pláne, ha ilyen puha, vajas, fantasztikus...
Paradicsomos quiche
A quiche mindenkor jó jön! Vacsorára, reggelire, délutáni vendégvárónak, esti összejövetelre... A teljes receptleírást az Instagram-posztban találjátok.
SÖRKIFLI
Natúr sajtkrémmel készül ez a sörkifli, ami így olyan puha és ízletes lesz, mint egy másik sem, amit eddig kóstoltál!
OLASZ CSODARECEPT: GRISSINI
A grissini olasz vendégváró, igazán jó ropogtatnivaló a főétel előtt. Ezt a változatát kovásszal vagy élesztővel is elkészíthetitek, kedvetek szerint!
Leveles tekercsek
Egy jó minőségű leveles tészta, kecsap, mustár, majonéz, virsli, néhány szelet sajt, és kész is ez a finomság! A teljes receptleírást az Instagram-posztban találjátok.
A KLASSZIKUS TÚRÓS ROPOGÓS
Limara receptjénél jobbat nem találsz, ha gyors, könnyen összedobható vendégvárót készítenél. A túró és a sajt elegye teszi igazán mesterivé!
A cikk az Univer támogatásával készült.
Ajánljuk még: