TÓT LEPÉNY
Borbás Marcsi receptje egy szuper sós lepényhez, ami kelt tésztából készül és telepakolhatjuk kaporral! Hagymás tejföllel ajánljuk!
![vendegvaro-recept](/data/articles/113/1135/article-113589/vendegvaro_recept-_tot_lepeny.jpg)
GOMBÁS-HAGYMÁS FALATKÁK
Ha nincs kedved tésztát gyúrni, ez a leveles változat biztosan tetszeni fog! Ha a gombát nem kedveled, töltsd meg majonézzel, sajttal vagy bármi mással, amit szeretsz!
![vengedvaro-gombas-leveles](/data/articles/113/1135/article-113589/gombas-hagymas_vendegvaro.jpg)
VAJAS POGÁCSA
Mi lehetne klasszikusabb – és jobb – vendégváró egy pogácsánál? Pláne, ha ilyen puha, vajas, fantasztikus...
![vendegvaro-pogacsa-recept](/data/articles/113/1135/article-113589/vendegvaro_pogacsa.jpg)
Paradicsomos quiche
A quiche mindenkor jó jön! Vacsorára, reggelire, délutáni vendégvárónak, esti összejövetelre... A teljes receptleírást az Instagram-posztban találjátok.
SÖRKIFLI
Natúr sajtkrémmel készül ez a sörkifli, ami így olyan puha és ízletes lesz, mint egy másik sem, amit eddig kóstoltál!
![vengedvaro-recept-sorkifli](/data/articles/113/1135/article-113589/sorkifli_recept.jpg)
OLASZ CSODARECEPT: GRISSINI
A grissini olasz vendégváró, igazán jó ropogtatnivaló a főétel előtt. Ezt a változatát kovásszal vagy élesztővel is elkészíthetitek, kedvetek szerint!
![](/data/articles/113/1135/article-113589/grissini_recept.jpg)
Leveles tekercsek
Egy jó minőségű leveles tészta, kecsap, mustár, majonéz, virsli, néhány szelet sajt, és kész is ez a finomság! A teljes receptleírást az Instagram-posztban találjátok.
A KLASSZIKUS TÚRÓS ROPOGÓS
Limara receptjénél jobbat nem találsz, ha gyors, könnyen összedobható vendégvárót készítenél. A túró és a sajt elegye teszi igazán mesterivé!
![turos-ropogos-vendegvaro](/data/articles/113/1135/article-113589/turos_ropogos.jpg)
A cikk az Univer támogatásával készült.
Ajánljuk még: