Fagyok, fánkok, farsang – itt a február, ezért itt van Borbás Marcsi e havi menüterve is! A hónap jellegzetességeihez igazodva hoztunk nektek minden jót: tartalmas levesek, lélekmelengető édességek, kihagyhatatlan fánkok, ráérős télireggeli-javaslatok, és egy-egy könnyedebb, gyomorkímélő fogás is.
A hónap receptjavaslatai így alakulnak:

A harmadik hét receptjei pedig ezek lennének:
HÉTFŐ: CSOKOLÁDÉS, NARANCSOS KUGLÓF

KEDD: AZ IGAZI KRUMPLIS TÉSZTA

SZERDA: LEVES SÜLT FOKHAGYMÁBÓL

CSÜTÖRTÖK: REVITADA, EGY KÜLÖNLEGES GÖRÖG FOGÁS CSICSERIBORSÓVAL

PÉNTEK: AZ IGAZI RESZTELT MÁJ

SZOMBAT: CSÖRÖGEFÁNK

VASÁRNAP: KÜLÖNLEGES HÁZI BURGER

Hozzávalók a hétre:
Zöldség, gyümölcs:
- 3-4 db burgonya
- 0,5 kg vöröshagyma
- 2 fej fokhagyma
- 3 db nagy fej görög hagyma (édes)
- 2 tk medvehagyma
- 1 kg száraz csicseriborsó
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- különféle zöldsaláták
- kandírozott narancshéj
- 1 narancs
- 1 citrom
Húsok:
- 50 dkg sertésmáj
- 50 dkg darált sertésdagadó
Tejtermékek:
- 0,5 l sovány tej
- 0,5 l zsíros tej
- egy nagyobb pohár dl zsíros tejföl
- 7 dl tejszín
- 15 dkg vaj
Fűszerek:
- finomszemű só
- 3 evőkanál durvaszemű görög só
- tarka- vagy feketebors
- 3 db babérlevél
- 1 csomag petrezselyemzöld
- 2 tk fűszerpaprika
Alapélelmiszerek:
- 1 kg búzafinomliszt
- 2,5 dkg élesztő
- kevés cukor
- 30 dkg porcukor
- 8 tojás
- 1 l csirkealaplé
- 5 dkg fekete csokoládé
- 3 dl olívaolaj
- 1 dl magyar szőlőmagolaj
- 2 l ásványvíz (lágy víz)
- kevés szódavíz
- kevés napraforgóolaj
- fejenként 1 db hamburgerzsemle
- 1 bagett
- mustár vagy egyéb szósz (a hamburgerhez)
Az előző hét receptjeit ITT TALÁLJÁTOK.
Ajánljuk még: