Aktív

Játékszabályzat - 2022. október

Játssz az Instagrammon meghirdetett játékunkon és nyerd meg a 3 db 10.000 ft értékű Erős Pistás Pistázdmeg csomagok egyikét!

 

A játék időtartama: 2022. október 12 - 2022. november 11

Szerinted melyik étel az, amelyik csípősen a legfinomabb?

A játékban való részvételhez

  1. írd meg kommentben, szerinted melyik étel az, amelyik csípősen a legfinomabb
  2. likeold a játékot meghirdető posztot
  3. kövesd Borbás Marcsi és az Egy.hu instagram oldalát

Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező, 14. életévét betöltött természetes személy részt vehet. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a Szervezők, vagyis az egy.hu és Borbás Marcsi Instagram-oldalával, valamint választ ad a feltett kérdésre. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A nyereményjátékban az összes, az Instagram-profilt bekövető, választ adó és a posztot lájkoló, személy között kerülnek kisorsolásra a nyeremények a nyereményjátékot hirdető poszt alatti kommentekből véletlenszerűen sorsolva.

A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték meghirdetéstől 2022. november 1. 24:00-ig tart, az eredményhirdetés 2022. november 2-án lesz. A nyertesek véletlenszerűen, sorsolás útján kerülnek kiválasztásra. A Nyertest az egy.hu-official és a borbasmarcsi_official Instagram-profilon keresztül a játékra irányuló képek alatt kommentben értesítjük. A nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertessel a kapcsolatfelvétel után egyeztetjük.

A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a szervezővel a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 1 héten belül. A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervezők a hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye az Instagramon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az Instagram oldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

Adatkezelés

A nyereményjáték során a szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

Ajánljuk még:

Két kis magocska, és húsz érv, hogy fogyaszd őket

Ha egyébként is eszel salátát, joghurtot, müzlit, saját sütésű kekszet vagy péksüteményt, akkor igazán érdemes figyelni, hogy legyen otthon két apró mag: olyan szuper alapanyagok, amikkel szinte láthatatlanul teheted egészségesebbé a fogásokat!

 

Már követem az oldalt

X