Aktív

Játékszabályzat - 2022. október

Játssz az Instagrammon meghirdetett játékunkon és nyerd meg a 3 db 10.000 ft értékű Erős Pistás Pistázdmeg csomagok egyikét!

 

A játék időtartama: 2022. október 12 - 2022. november 11

Szerinted melyik étel az, amelyik csípősen a legfinomabb?

A játékban való részvételhez

  1. írd meg kommentben, szerinted melyik étel az, amelyik csípősen a legfinomabb
  2. likeold a játékot meghirdető posztot
  3. kövesd Borbás Marcsi és az Egy.hu instagram oldalát

Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező, 14. életévét betöltött természetes személy részt vehet. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a Szervezők, vagyis az egy.hu és Borbás Marcsi Instagram-oldalával, valamint választ ad a feltett kérdésre. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A nyereményjátékban az összes, az Instagram-profilt bekövető, választ adó és a posztot lájkoló, személy között kerülnek kisorsolásra a nyeremények a nyereményjátékot hirdető poszt alatti kommentekből véletlenszerűen sorsolva.

A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték meghirdetéstől 2022. november 1. 24:00-ig tart, az eredményhirdetés 2022. november 2-án lesz. A nyertesek véletlenszerűen, sorsolás útján kerülnek kiválasztásra. A Nyertest az egy.hu-official és a borbasmarcsi_official Instagram-profilon keresztül a játékra irányuló képek alatt kommentben értesítjük. A nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertessel a kapcsolatfelvétel után egyeztetjük.

A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a szervezővel a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 1 héten belül. A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervezők a hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye az Instagramon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az Instagram oldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

Adatkezelés

A nyereményjáték során a szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

Ajánljuk még:

Amikor nincs kedved dolgozni: 5 kifogásra 5 válasz

Bizonyára mindannyian találtunk már olyan kifogásokat egy-egy feladat elvégzése előtt, amiről mi is tudtuk, hogy csak halogatás, mert úgysem ússzuk meg a feladatot. Mégis hagytuk magunkat rávezetni az időpocséklás útjára, a munka azonban megvárt, így kénytelenek voltunk valahogy megbirkózni vele. Mutatunk egy másik utat: íme öt hétköznapi ötlet a halogatás helyett.

 

Már követem az oldalt

X