
A padlizsán magas tápértéke miatt gyakori szereplője a vega és vegán menüknek, de hús mellé is kiváló kísérő. Kedvenc padlizsános receptjeinket gyűjtöttük össze, hiszen ez a zöldség a nyár egyik legfinomabbika.
Töltött padlizsán
A töltelékbe valóknak csak a képzeletünk szabhat határt.

A teljes receptet itt találod.
Olasz rakott padlizsán, sajttal
Glutén nélküli pizzaélmény. Nekem ez volt az érzésem, amikor ezt az előételnek sem utolsó ételt először megkóstoltam.

A teljes receptet itt találod.
Gombás padlizsánkrém
Isteni ízkombináció! A gomba nemcsak a zakuszkában lehet párja a padlizsánnak, hanem egy egyszerű, pástétomos állagú kenegetősben is.

A teljes receptet itt találod.
Pikáns, levendulás padlizsán
Szokatlan társítás, de annál izgalmasabb ízélményt nyújt. Érdemes kipróbálni!

A teljes receptet itt találod.
Ratatouille, a francia lecsó
A klasszikusokat nem kell túlmagyarzni: finomak és kész!

A teljes receptet itt találod.
Nyitókép: 123RF
Kapcsolódó tartalom
