
Tót lepény
Borbás Marcsi receptje egy szuper sós lepényhez, ami kelt tésztából készül és telepakolhatjuk kaporral! Hagymás tejföllel ajánljuk!

Gombás-hagymás falatkák
Ha nincs kedved tésztát gyúrni, ez a leveles változat biztosan tetszeni fog! Ha a gombát nem kedveled, töltsd meg majonézzel, sajttal vagy bármi mással, amit szeretsz!

Vajas pogácsa
Mi lehetne klasszikusabb – és jobb – vendégváró egy pogácsánál? Pláne, ha ilyen puha, vajas, fantasztikus...

Sörkifli
Natúr sajtkrémmel készül ez a sörkifli, ami így olyan puha és ízletes lesz, mint egy másik sem, amit eddig kóstoltál!

Grissini
A grissini olasz vendégváró, igazán jó ropogtatnivaló a főétel előtt. Ezt a változatát kovásszal vagy élesztővel is elkészíthetitek, kedvetek szerint!

A klasszikus túrós ropogós
Limara receptjénél jobbat nem találsz, ha gyors, könnyen összedobható vendégvárót készítenél. A túró és a sajt elegye teszi igazán mesterivé!

Nyitókép: 123RF
