Klasszikus házi krémes
Ha egyszer krémes, akkor induljunk a kályhától! Ez a vaníliás házi krémes garantáltan nem okoz csalódást akár most ismerkedsz az otthoni krémeskészítéssel, akár már mester vagy!
Mézes krémes
Sokak asztalán helyet kap ez a sütemény karácsonykor és húsvétkor, de kár lenne csak a sátoros ünnepekre szorítkozni. Mi ezt a krémest gyakorlatilag bármikor, bármilyen körülmények között befalnánk!
Felhő szelet
Vanília, tejszínhab, két roppanós lap között – légies, könnyű, felhőszerű finomság!
Mézes lapok
Ha egy fokkal tartalmasabb krémest készítenél, de inkább a mézes vonalon maradnál, ez a négylapos, csokiöntetes sütemény lesz a kedvenced!
Karamellás hatlapos
Ha a méznél is édesebb kényeztetésre vágysz, a karamella, illetve a jól megporcukrozott karamellás hatlapos lesz a befutó!
Gesztenyés krémes
Könnyedebb, mégis édes, krémes finomság lesz az asztalon ez a gesztenyés krémes.
Kardinális
Hiába az újítások, olyan klasszikusoknak, mint a kardinális, örökké bérelt helye lesz a szívünkben. Borbás Marcsi receptje egy klasszikus változat, amolyan békebeli finomság.
Kata szelet
Sokan emlékezhetnek régmúlt időkből a Kata szeletre, ami bár az ország különböző részein más-más nevet kapott, a kakaós, baracklekváros krém mindenhol elnyerte a gyerekek szívét.
Rendhagyó, de zseniális: puliszkakrémes, paradicsomos sütemény
Erdélyi sütemény, ami éppen attól fantasztikus, hogy egy kicsit eltér az átlagtól. Az ízek olyan harmóniájára bukkantok benne, ami miatt garantáltan visszatérő étel lesz az asztalotokon ez a krémesváltozat!
Ajánljuk még: