9 világbajnok krémes süti

Gasztro

9 világbajnok krémes süti

Klasszikus krémes, mézes sütemény, vaníliás felhő szelet, gesztenyés krémes  bármelyikre is vágytok, nekünk mindegyikre van egy jó receptünk!

Klasszikus házi krémes

Ha egyszer krémes, akkor induljunk a kályhától! Ez a vaníliás házi krémes garantáltan nem okoz csalódást akár most ismerkedsz az otthoni krémeskészítéssel, akár már mester vagy!

házi krémes borbás marcsi receptje

 

Tovább olvasok

Mézes krémes

Sokak asztalán helyet kap ez a sütemény karácsonykor és húsvétkor, de kár lenne csak a sátoros ünnepekre szorítkozni. Mi ezt a krémest gyakorlatilag bármikor, bármilyen körülmények között befalnánk! 

 

Felhő szelet 

Vanília, tejszínhab, két roppanós lap között – légies, könnyű, felhőszerű finomság!

felhőszelet

 

Mézes lapok

Ha egy fokkal tartalmasabb krémest készítenél, de inkább a mézes vonalon maradnál, ez a négylapos, csokiöntetes sütemény lesz a kedvenced!

 

Karamellás hatlapos

Ha a méznél is édesebb kényeztetésre vágysz, a karamella, illetve a jól megporcukrozott karamellás hatlapos lesz a befutó!

 

Gesztenyés krémes

Könnyedebb, mégis édes, krémes finomság lesz az asztalon ez a gesztenyés krémes.

 

Kardinális

Hiába az újítások, olyan klasszikusoknak, mint a kardinális, örökké bérelt helye lesz a szívünkben. Borbás Marcsi receptje egy klasszikus változat, amolyan békebeli finomság.

kardinális-borbás marcsi

 

Kata szelet

Sokan emlékezhetnek régmúlt időkből a Kata szeletre, ami bár az ország különböző részein más-más nevet kapott, a kakaós, baracklekváros krém mindenhol elnyerte a gyerekek szívét.

 

Rendhagyó, de zseniális: puliszkakrémes, paradicsomos sütemény

Erdélyi sütemény, ami éppen attól fantasztikus, hogy egy kicsit eltér az átlagtól. Az ízek olyan harmóniájára bukkantok benne, ami miatt garantáltan visszatérő étel lesz az asztalotokon ez a krémesváltozat!

 

 

 

Már követem az oldalt

X