Játssz velünk! – Szeptemberi nyerteseink

Aktív

Játssz velünk! – Szeptemberi nyerteseink

 Gratulálunk!

Szeptemberben is játszottunk egyet a CBA segítségével. A múlt héten egy egyszerű kérdést tettünk fel a gasztronómiával kapcsolatban, amire egy régebbi cikkünkben a választ is megtalálhattátok. 

Ebben a hónapban is rengetegen játszottatok velünk, és az elmúlt napokban a győztesek névsora is eldőlt. 

A szeptemberi játék három szerencsés nyertese:

  • Cryns Katalin
  • Szarvas Éva
  • Pintér Tímea

A nyerteseket a CBA néhány napon belül a regisztrációkor megadott elérhetőségeiken keresni fogja. 

Aki nem nyert, ne keseregjen – a következő hónap elején érkezik az újabb kérdés, az új esély a győzelemre. Az év végén pedig minden regisztrált játékos lehetőséget kap a fődíj elnyerésére is! 

Addig is, nézzétek meg közös videóinkat, amikben jobbnál jobb recepteket mutatunk – itt találjátok ezeket, vagy ha másféle, írott receptek érdekelnének, itt is érdemes lehet szétnéznetek

Rejtélyes családtörténetből született kulináris kitérő: ez a hosszúhetényi Almalomb
Seth Godin marketing-guru szerint a 21. században nem a termékeket, szolgáltatásokat veszik meg az emberek, hanem a hozzájuk kapcsolódó történeteket. Ha ez igaz, akkor ebben a tekintetben - is - dobogós helyen áll az Almalomb Kulináris Kitérő, hiszen itt nemcsak a termék, a sztori is erős és hiteles. A régi malomból kialakított vendéglátóhely egy család 7 generációra visszanyúló történetét hordozza. Ásványi Rita, a tulajdonos arról mesélt, mi hozta vissza az Óperencián túlról, hogy megvalósítsa álmait.