Játssz velünk biztonságosan – értékes nyereményekért!

Aktív

Játssz velünk biztonságosan – értékes nyereményekért!

Ez a játék más, mint a többi: tudatos online védelemre tanít, miközben felejthetetlen élményt adunk ajándékba a jó válaszokért cserébe. Két Dumaszínház ajándékutalványt és két kulacsot, hogy párosan élvezhessétek a standup nagymestereinek sziporkáit.

Aki szeret játszani, az általában nyerni szeret, nem kockáztatni, főleg nem hazardírozni. A mi online nyereményjátékaink természetesen minden szempontból biztonságosak, hiszen pontosan tudjuk, hogy a kiberbiztonság alapszükséglet. Oly természetesnek tűnik már mindannyiunk számára, hogy életünk jelentős részét az online térben töltjük munkával, sőt, társas kapcsolatainkat is részben online eszközök segítségével bonyolítjuk, hogy talán észre sem vesszük, milyen törékeny, sérülékeny az a virtuális világ, amelyben annyira megbízunk. 

Ez a játék más, mint a többi: a digitális biztonság fontosságára hívjuk fel a figyelmet. Arra, hogy az online térben is védd az értékeidet!

Magyarország egyik legjelentősebb IT biztonsággal foglalkozó szoftverdisztribútora, a Sicontact Kft., az ESET termékek kizárólagos hazai forgalmazója díjmentesen biztosít terméktámogatást a felhasználók számára már a megfelelő eszköz kiválasztásához is. A családban vagy saját vállalkozásodban egyaránt szükséged lehet adataid és munkafolyamataid védelmére, hiszen a kiberbűnőzés formái és technikái gyors ütemben fejlődnek: egyre „okosabb” vírusok és kártevők jelennek meg. Laikusként nem is biztos, hogy tudod, milyen veszélyeknek vagy kitéve, ezért érdemes hiteles szakmai forrásból tájékozódni: hallgasd te is a Hackfelmetszők – Veled is megtörténhet! podcast adásait!

Ahhoz, hogy a játék felhőtlen öröm legyen, biztosítsd informatikai eszközeid és adataid védelmét profi megoldásokkal!

Játssz, és nyerd meg a 3 darab ajándékcsomag egyikét! A héten minden nyertes két Dumaszínház ajándékutalványt és két kulacsot nyerhet! Nem kell mást tenned, csak jelöld be a helyes válaszokat, majd adj meg néhány adatot, és már részt is veszel a játékban!

A nyereményjáték részletei:

A játék időtartama: 05.22., 12:00 - 05.28., 23:59-ig

Sorsolás: 05.30.

Nyertesek közzététele: 05.31.

A játékot itt találod:

jatek.egy.hu

Sok szerencsét kívánunk!

A megjelenést a Sicontact Kft. támogatta.

Ajánljuk még:

Főznél egyet Borbás Marcsival? Itt az alkalom!

Ha szeretnél Borbás Marcsival főzni egyet, itt az alkalom! Az Instagramon szervezett nyereményjáték szerencsés nyertesei számára Marcsi kreatív főzést tanít majd a METRO Gasztroakadémiáján!

 

Már követem az oldalt

X