Iránytű az online turihoz – honnan, mit, hogyan?
Az online turi olyan, mint az internetes társkeresés. Ha nem elég elővigyázatos az ember, nem olvas a jelekből és naiv, akkor bizony könnyen ráfázhat. A kezdeti rossz tapasztalatok pedig örökre elvehetik a kedvet egy egyébként potenciálisan hasznos és fenntartható megoldástól. 
7 tuti ötlet protokollajándékozáshoz
Akár szeretetből, akár illemből ajándékozunk, érdemes tisztában lenni az ajándékozott szeretetnyelvével, mert az nagyban megkönnyíti a dolgunkat, hogy ajándékunk tényleg személyes és örömöt okozó legyen. Ha pedig nem igazán ismerjük azt, akinek az ajándékot szánjuk, vannak bizonyos típusajándékok, amikkel nehéz mellélőni. 
6 módszer, amivel új életet adhatsz a nem használt sminktermékeknek
Az arcápolás nem egy igazán egzakt tudomány. Teljesen egyedi, hogy kinek mi válik be és összetevő-elemzés ide, hatóanyag-koncentrátum oda, minden segítség támpontot adhat, nem hibátlan útmutatót. Így, ha tudatos keretek között is, de marad a kísérletezés, aminek elengedhetetlen következménye, hogy időről időre hibázunk. Így aztán felgyűlhetnek a polcon kozmetikumok, amiknek sorsáról dönteni kell.
A bohó-hippi stílus szabadsága 
Nem egykönnyen kerülök divatbloggerek hatása alá, de az internetes kalandozásaim során felfigyeltem egy spanyol hölgyre. A Madame de Rosa művésznevet használó Ángela Rozas Saiz nevezetű anyuka „bohó-hippi” stílusát ezer közül felismerni, megjelenésének ugyanis egyedi jegyei, jellemző színei és hangulata van. 
Abban a pillanatban, hogy megvilágosodtam, elöntött a szégyen: ekcémám története
Évek óta foglalkozom hobbiszinten arcápolással, ez egy lelkemnek nagyon kedves elfoglaltság. Szívvel-lélekkel sminkelek és ápolom a bőrömet, tehát nincs benne kötelezettség, és egyáltalán nem nehézség számomra. Hosszú idők önismereti munkáját figyelembe véve lassan kitapasztaltam, számomra mi a jó, mi hasznos, mit és hogyan tudok a leghatékonyabban használni, és bevallom, elkapott a túlzott önbizalomból fakadó önhittség: azt gondoltam, engem nem érhet meglepetés. Tévedtem, és mikor erre rájöttem, mérhetetlen szégyen kerített hatalmába.  
Minimalista arcápolás: 3 termék, aminek adj helyet a polcodon
Ahogyan a divatban, úgy az arcápolásban is sok-sok irányzat létezik, így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót – és ezért nincsen egy módszer mind felett. És ezért is van az, hogy a minimalizmus és én, bár szimpatizálunk, nem találunk egymásra.
Ami hat, az árthat is – miért hülyebiztosak a kozmetikumok? 
Hatalmasat változott a szépségápolás világa is az Internet és az online rendelések elterjedésével. Régen csak a szakavatottaknak, a kozmetikusoknak adatott meg a tudás és lehetőség, hogy hatékony arcápolási termékekhez jussanak, ma viszont már bárki megvásárolhat bármilyen professzionális terméket – ám ennek ára van.
Miért utáljuk a csinos nőket? 
Sokáig tartott, míg megszerettem magam annyira, hogy merjek teljesen őszinte lenni önmagamhoz. Levetkőzve az álszerénység és álszentség védőburkait, mára ki merem mondani, ha egy csinos nő irritál. Ugyanúgy, ahogy frusztrál egy lelkiismeretes zero waste-hős, vagy egy kézfogós, enyelgő álompár, meg a tökéletes gyerek. De sorolhatná mindenki a saját listáját, ha be meri vallani magának, hogy igazából irigy.