Természetes ráncfelvarrás: napi 15 perc arcjóga már sokat segíthet!

Sokan elfelejtik, hogy az arc is izmokból áll, amelyek ugyanúgy működnek, mint a lábizmaink, hasizmaink, karizmaink – vagyis ha nem tornáztatjuk őket, veszítenek feszességükből. Ha viszont karbantartjuk őket, meghálálják a gondoskodást. Az arcjóga napjainkban reneszánszát éli, mert egy olyan stresszkezelési-, relaxációs praktika, aminek rendszeres gyakorlása felérhet egy természetes ráncfelvarrással is. Mutatjuk, hogyan!

Őszintén az önfeláldozó szendvics-generációról
Képzeljünk el egy óriási, megpakolt hamburgert. Vegyük csak a kezünkbe, nyomjuk jól össze, majd nézzük, ahogy a húspogácsa ereszti a levét, mert az alsó és a felső buci közös erővel nyomja. A felső buci a beteg, ápolásra szoruló szülő. Az alsó buci az eltartásra szoruló mamahotellakó, a még nem önfenntartó diák. Az a szaftos, kifolyó lé pedig a lélekerő, ami a 40-50 éves korosztályban egyre csak fogy, ahogy két generáció eltartásának terhe nehezedik rá: a gyermekeié és a szüleié. Beszéljünk egy kicsit erről a generációról és a mindennapi kihívásaikról!
Mentalizálj és ne versenyezz! – 5 tipp az idegbajmentes karácsonyért
Nem tudom, mikor fonódott össze a karácsony és a stressz ennyire, de mára kéz a kézben járnak, és úgy tűnik, nem is nagyon akarják egymást elengedni. Mert a karácsony stresszes. A képeslapszerű karácsonyi idill megteremtéséért „harcolni kell”, mert ha valaminek, akkor a karácsonynak „tökéletesnek kell lennie” – pláne egy ilyen év után.

Már követem az oldalt

X