Stílus

Így öltözz, hogy vékonyabbnak tűnj

Minden csak megfelelő ruhaválasztás kérdése!

Az elmúlt pár évben sajnos a megszokottnál kevesebbet tudtam mozogni, egészségügyi okokból kifolyólag. A gerincem miatt kizárólag bizonyos típusú gyakorlatokat végezhetek, és ez sajnos meglátszik az alakomon. Felszedtem több mint 15 kilót, ami azért valljuk be, elég sok, viszont ügyes öltözködéssel annyira nem feltűnő.

A mostani bejegyzésben megmutatom nektek, hogy miként is tudtok úgy öltözni, hogy csinosak legyetek kisebb-nagyobb feleslegekkel is. Mondhat bárki bármit, mi vagyunk önmagunk legnagyobb kritikusai, néha fél kilót is 20-nak látunk, és ha nem érezzük magunkat jól a testünkben, az a lelkünknek sem tesz jót, de tudatos ruhaválasztással csalhatunk az összképen, és jól érezhetjük magunkat a bőrünkben.

VISELJ MEGFELELŐ MÉRETŰ RUHÁKAT

Tapasztalatból mondom, hogy amikor meghízunk, akkor elkezdünk bővebb ruhákat viselni, hogy eltakarjuk a testünket. Ez egy rettentően rossz taktika, ugyanis nem fogunk ettől vékonyabbnak látszani. Az igaz, hogy a túl szűk ruhadarabokban láthatóvá válnak a kényes részek, a túl bő darabokban viszont zsákszerűek leszünk. 

MAGAS DEREKÚ RUHADARABOK

A magas derekú nadrágokat nem mindenkinek találták ki, de a magasabb lányokon, akiknek van egy kisebb hastáji feleslege, tud slankítani. 

 
Emmer Szabina 

BŐ PULÓVER & SKINNY NADRÁG / SZOKNYA

Nem a több mérettel nagyobb darabokról beszélek, hanem az oversize-ról. Ami kellően bő ahhoz, hogy a plusz kilókat eltakarja, de nadrággal vagy szoknyával kombinálva egészen stílusos szettet lehet vele összerakni.

ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰK

Kaphatóak alakformáló alsóneműk, bodyk, nadrágok, melyeknek az a titka, hogy a saját méretünknél eggyel kisebbet kell vennünk, és akkor a megfelelő helyeken fogja össze az összefognivalót. Én passzos ruhát csak és kizárólag így veszek fel.

BLÉZEREK

A blézerek, kardigánok nagyon jól kiegészítik a szettet, és általuk vékonyabbnak is tűnünk.

Ajánljuk még:

2023 legtrendibb fürdőruhái

A divat, ahogy mindig is, ismétli önmagát. Nincs ez másként a fürdőruhatrendekkel sem. Mindenki jól emlékszik a retro, fűzőszerű, fodros, szoknyás fürdőruhákra: jó hír, hogy 2023 nyarán ez mind visszatér, persze mellettük lesznek új, egészen formabontó darabok is. Az biztos, hogy idén nyáron is mindenki megtalálhatja a számára tökéletes bikinit vagy fürdőruhát.

 

Már követem az oldalt

X