Mesés Piroska-pályázatunk győztesei

Kult

Mesés Piroska-pályázatunk győztesei

Rengeteg fantasztikus mesét küldtetek Mesés Piroska-pályázatunkra, de a végső nyertes kiválasztása még hátra van!

Lezárult Mesés Piroska-pályázatunk első része. A pályázatra 269 mesét küldtetek országszerte 43 településről, 61 iskolából, 83 osztályból. Nem volt könnyű feladat szerkesztőségünk tagjainak ebből a 269 egytől egyig kreatív, kedves, minden ízében édes meséből csupán tíz darabot kiválasztani, amiből a végső zsűri, a pályázatot támogató Piroska Szörp munkatársai a három dobogóst megszavazták. A nehéz döntések eredménye nyomán három pályamű maradt versenyben:

A pályázat következő szakaszában, 2023. 12. 08 és 2023.12.15-ig között várjuk szavazataitokat, hogy a dobogó helyezései miképp alakuljanak. Szavazni a mesék Facebook-megosztásánál lehet: amelyik mese a legtöbb reakciót kapja Facebook-oldalunkon, az nyer. A posztok itt elérhetőek:

A nyeremények: 

  1. Osztálykirándulás: mesés szafarikaland a Piroska Szörp csapatával
    Piroska Szörp telephelyén szörpintés, sütizés és játék, majd utazás a Richter Safari élményparkba, ahol VIP vendégek lesznek a gyerekek és a kísérők
  2. Osztálykirándulás: Mesés Piroska kaland a szörpgyártás otthonában 
    Piroska Szörp telephelyén szörpintés, sütizés és játék, majd jelmezbe bújás és a gyár felfedezése
  3. Piroska szörp ajándékcsomagok
    Személyenként 1-1 Piroska tornazsák telepakolva: szörppel, tollal, pohárral, labdával, játékokkal.

+ Különdíj: Piroska szörp giga mennyiségben annak az iskolának, ahonnan a legtöbb mesepályázat érkezik. 

A Piroska-szörp zsűrije látva a fantasztikus pályaműveket, úgy döntött, több különdíjazottakat is választ, akik nyereményben részesülnek. A különdíjasok listáját az eredményhirdetéskor, 2023. 12. 19-én tesszük közzé az egy.hu oldalán egy cikkben. 

Ajánljuk még: