Borbás Marcsi: Kedvenc júniusi leveseim

Gasztro

Borbás Marcsi: Kedvenc júniusi leveseim

 Öt leves, öt recept, öt tányér finomság!

EPERKRÉMLEVES

Hűsít, édes, és garantáltan oda lesznek érte a gyerekek is. Ráadásul az anyukák és apukák is könnyen megszeretik, pláne azért, mert néhány perc alatt összedobhatják...

 

CSERESZNYELEVES

Nálunk nemcsak az eper, de a cseresznyeleves is nagy júniusi klasszikus. Itt némileg több idő a magozás, viszont aki úgy szereti, már melegen is fogyaszthatja. Nekem azért behűtve a kedvencem!

cseresznye-leves-recept-borbas-marcsi

 

EPER-BODZA DUÓLEVES PANNA COTTÁVAL

Ha a legédesebb nyári levest keresitek, jelenthetem: megtaláltátok, ez az! És nagyon finom!

eper-bodza-leves

 

TAVASZI ZÖLDBORSÓLEVES

Ha nem édesre, inkább sósra vágynánk, a friss borsóból finomabb levest én elképzelni sem tudok! 

 

ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL

Ha a nyáron tartalmas levesre vágyom, biztosan szétnézek a kertben, és az összes finom, friss zöldséget begyűjtve készítek egy tányérnyi finomságot, természetesen grízgaluskával.

tavaszi zöldségleves grízgaluskával

 

Ajánljuk még:

A töltött káposztát többféleképpen is készítheted! 6 receptet hoztunk

A töltött káposzta olyan klasszikus, amelyet sokféle recept szerint tudunk elkészíteni. Mutatjuk a recepteket, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt: van exkluzív, hagyományos, diétás, és olyan is, ami földhöz vág, pedig vegetáriánus. A savanyú káposztát régen a „magyarok címere” névvel illették, hiszen rengeteg olyan receptünk volt, amelynek ez a fő alapanyaga. Mindenütt közkedvelt, még sincs belőle két egyforma.