Borbás Marcsi: Kedvenc júniusi leveseim

Gasztro

Borbás Marcsi: Kedvenc júniusi leveseim

 Öt leves, öt recept, öt tányér finomság!

EPERKRÉMLEVES

Hűsít, édes, és garantáltan oda lesznek érte a gyerekek is. Ráadásul az anyukák és apukák is könnyen megszeretik, pláne azért, mert néhány perc alatt összedobhatják...

 

Tovább olvasok

CSERESZNYELEVES

Nálunk nemcsak az eper, de a cseresznyeleves is nagy júniusi klasszikus. Itt némileg több idő a magozás, viszont aki úgy szereti, már melegen is fogyaszthatja. Nekem azért behűtve a kedvencem!

cseresznye-leves-recept-borbas-marcsi

 

EPER-BODZA DUÓLEVES PANNA COTTÁVAL

Ha a legédesebb nyári levest keresitek, jelenthetem: megtaláltátok, ez az! És nagyon finom!

eper-bodza-leves

 

TAVASZI ZÖLDBORSÓLEVES

Ha nem édesre, inkább sósra vágynánk, a friss borsóból finomabb levest én elképzelni sem tudok! 

 

ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL

Ha a nyáron tartalmas levesre vágyom, biztosan szétnézek a kertben, és az összes finom, friss zöldséget begyűjtve készítek egy tányérnyi finomságot, természetesen grízgaluskával.

tavaszi zöldségleves grízgaluskával

 

Ajánljuk még:

Ételek, amiknek jól áll a majonéz: 8 fogást ajánlunk

A majonéz nem bonyolult alapanyag, de annál jobb: tojás és olaj adja az alapját, de ízesíthetjük citrommal, tárkonnyal, tormával és még annyi minden mással! Aztán finom falatokra tehetjük, hogy mesteri párosítások révén jobbnál jobb ízkombinációkat alkossunk!

 

Már követem az oldalt

X