5 kedvenc gombás ételünk

Gasztro

5 kedvenc gombás ételünk

A gomba fehérjedús élelmiszer, amiből változatos ételek készíthetők, de a kiváló eredményhez nélkülözhetetlen, hogy minél frissebb és természetesen bevizsgált gombát használjunk alapanyagként.

GOMBÁS-SPENÓTOS QUESADILLA

Itthon is egyre népszerűbb a mexikói étel, ráadásul ez egy remek vegetáriánus verzió. 

 

Tovább olvasok

A GOMBÁS ÉTELEK LEGJOBBIKA: TEJSZÍNES-GOMBÁS CSIRKE

Sokak szerint a gomba hús mellé az igazi. 

gombas-etelek-gombas-receptek-tejszines-gombas-csirke-borbas-marcsi

 

FŰSZERES OLDALAS GOMBAFŐZELÉKKEL

A gomábás ételek közül biztos ritkán jut eszünkbe a főzelék. Itt az alkalom, hogy kipróbáljuk!

  gombas-etelek-gombas-receptek-gombafozelek-borbas-marcsi-gombafozioldalassal_focuspoint_792x455

 

GOMBÁS TÖLTÖTT CSIRKE

Degeszre!

gombas-etelek-gombas-receptek-gombas-toltott-csirke-500_1_0-1280x914_focuspoint_792x455

 

GOMBÁS HARCSAPAPRIKÁS

Kihagyhatatlan klasszikus.

gombas-etelek-gombas-receptek-gombas-toltott-csirke-500_1_0-1280x914_focuspoint_792x455

 

Ajánljuk még:

Vágott vagy mű? A kérdés nem is olyan egyszerű

Örök karácsonyi dilemma, hogy élő- vagy műfenyőt díszítsünk az ünnepre: nagyon megosztó téma. Mi azonban visszafogottságra és alaposabb átgondolásra invitálunk mindenkit, mert a kérdés egyrészt közel sem olyan egyszerű, mint gondolnánk, másrészt ebből fakadóan talán nem is olyan egyértelmű, melyik a helyes megoldás.