Hozzávalók
- 1 kanál olívaolaj
- 250 g gomba
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 nagy marék friss spenót
- 3 tojás
- só, bors
- egy csomag tortilla-lap
Elkészítés
A két gerezd apróra vágott fokhagymát pirítsuk meg egy kevés olívaolajon. Adjuk hozzá a felszeletelt gombát, majd sózzuk borsozzuk. Amikor a gomba megpuhult és karamellizálódott, szórjuk rá a friss spenótot. Miután a spenót is megdinsztelődött, keverjük hozzá a három egész tojást, és süssük a kívánt állagig.
A tortilla-lapok mindkét oldalát pirítsuk meg. Ezután még a serpenyőben halmozzunk a tortillára egy adagot a spenótos, gombás töltelékből. Reszeljünk rá ízlés szerint egy kevés sajtot, és hajtsuk félbe a lapokat. Ilyenkor még hagyhatjuk őket pirulni egy rövid ideig.
Tálalásnál adjunk mellé salsa szószt.
Ajánljuk még: