5 extra lekvár, amit egyszer ki kell próbálnod

Gasztro

5 extra lekvár, amit egyszer ki kell próbálnod

 Főzzétek, egyétek, szeressétek!

1. SÁRGADINNYÉS LEKVÁR 

Natúran is zseniális, de egy kis sarkantyúkavirággal extrázva különösen jó lesz!

 A teljes receptet itt találod.

Tovább olvasok

2. CUKKINILEKVÁR

A nyár ízeit konzerválhatod vele, és garantáltan kedvelni fogják még azok is, akik nem nagy zöldségrajongók!

 A receptet itt találod.

3. ALMÁS PARADICSOMLEKVÁR

 A receptet itt találod.

4. ZÖLDPARADICSOM LEVENDULÁVAL

 A receptet itt találod.

5. ZÖLDDIÓ-LEKVÁR

Némiképp kilóg a sorból ez a nyár eleji recept, de jövőre még elkészíthetitek! 

A receptet itt találjátok. 

Ajánljuk még:

Nyári zsenge, amely hivalkodás nélkül fenséges – a tökfőzelék

„A tökfőzeléket szeretem látni a főzelékes tálban, pirosló sertéskarmonádli, vagyis rövidkaraj feltéttel, és ropogósra sült liba mellé, amely jó szívvel vállalja a tökfőzeléket is” – írja Magyar Elek, az Ínyesmester nagyhírű szakácskönyvében. Legtöbben azonban a menzás tökfőzelékre gondolva inkább semmilyen formában sem szeretnek találkozni a tökkel. Pedig egy tál tökfőzelék többet mond el a család történetéről, mint gondolnánk.