Kivis, avokádós jégnyalóka
Olvasási idő: 1 perc

Kivis, avokádós jégnyalóka

Borbás Marcsi receptje

Hozzávalók

  • 3-4 szem érett kivi
  • 1 szem avokádó
  • 1,5 dl kókuszkrém
  • cukor ízlés szerint
  • 1 lime

Elkészítés 

Ha van otthon néhány szem maradék zöldség és gyümölcs, gyorsan készíthetünk egészséges, házi jégnyalókát. Ehhez a változathoz avokádót, kivit és lime-levet turmixolunk össze kókuszkrémmel és egy pici cukorral. Mindig tegyünk bele olyan összetevőt, amitől krémes lesz, és gondoskodjunk a savról is. Fontos, hogy teljesen simára dolgozzuk össze. Ezután jégkrémformába, jégkockatartóba vagy szilikonformába töltjük a gyümölcsös, zöldséges krémet, és lefagyasztjuk.

Nagy melegben csak ki kell kapni egyet a hűtőből, és máris élvezhetitek a frissítő, jeges finomságot!

A recept megjelenését a SMEG támogatta.

Kapcsolódó tartalom
Cseresznyés receptek: hét kedvencünk a levestől a cseresznyés sütiig
| 2025. június 24

Cseresznyés receptek: hét kedvencünk a levestől a cseresznyés sütiig

Ti mit szoktatok készíteni cseresznyéből?