
Hozzávalók
- 3-4 szem érett kivi
- 1 szem avokádó
- 1,5 dl kókuszkrém
- cukor ízlés szerint
- 1 lime
Elkészítés
Ha van otthon néhány szem maradék zöldség és gyümölcs, gyorsan készíthetünk egészséges, házi jégnyalókát. Ehhez a változathoz avokádót, kivit és lime-levet turmixolunk össze kókuszkrémmel és egy pici cukorral. Mindig tegyünk bele olyan összetevőt, amitől krémes lesz, és gondoskodjunk a savról is. Fontos, hogy teljesen simára dolgozzuk össze. Ezután jégkrémformába, jégkockatartóba vagy szilikonformába töltjük a gyümölcsös, zöldséges krémet, és lefagyasztjuk.
Nagy melegben csak ki kell kapni egyet a hűtőből, és máris élvezhetitek a frissítő, jeges finomságot!
A recept megjelenését a SMEG támogatta.
Kapcsolódó tartalom

Cseresznyés receptek: hét kedvencünk a levestől a cseresznyés sütiig
Ti mit szoktatok készíteni cseresznyéből?